Yok hocam bir erkeğe göre iyi yüz estetiğine sahipsiniz bu formu koruyun.Buzz cut yaptırsam mı diye düşünmekteyim ancak yakışıp yakışmayacağını çözemedim, yardımcı olur musunuz?
Kestirmeyin benim yapmışlığım var hiç yakışmamıştı baya bir uzamasını beklemiştim.Buzz cut yaptırsam mı diye düşünmekteyim ancak yakışıp yakışmayacağını çözemedim, yardımcı olur musunuz?
Yok hocam bir erkeğe göre iyi yüz estetiğine sahipsiniz bu formu koruyun.
Hocam teşekkür ederim öncelikle. Saçım uzadı ve kabarık durmaya başladı nasıl kestireceğime karar veremedim.
Vallahi hocam bilsem model onereyim diyeceğim olmayacak berbere gidiyorum abi her zamankinden diyorum oluyor bir tek bildiğin fluffy cut buzz cut falan o kadar
Hocam benim şuabki saçımda mid fade bence size de yakışır. Uygun yüzünüze göreHocam yanları mid fade yaptırıp üstleri sadece biraz toplattırmayı düşünüyorum sizce yakışır mı?
Buzz cut yaptırsam mı diye düşünmekteyim ancak yakışıp yakışmayacağını çözemedim, yardımcı olur musunuz?
Bu fotoğraf 2 hafta öncesine ait bayağı bir uzadı diyebilirim.Kafa sekline ve kaslarina buzz cut yakismaz. Şu anki uzunlugu iyi bence.
Tamamdır hocam teşekkür ettim.Hocam benim şuabki saçımda mid fade bence size de yakışır. Uygun yüzünüze göre
2 hafta öncesine ait bayağı bir uzadı diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.