Başka hesaplara çok fazla hediye gönderdiysen ticari amaçlı kullanım olarak algılanıp sana hediye atma banı verilmiş olabilir. Bu durumu öğrenmek için Steam desteğe yaz.
Mesaj atıyorlar diye biliyorum.
Sadece arada main hesabima hediye atiyorum. Ama 2 defa falan yaptim fazla degil yani.Başka hesaplara çok fazla hediye gönderdiysen ticari amaçlı kullanım olarak algılanıp sana hediye atma banı verilmiş olabilir. Bu durumu öğrenmek için Steam desteğe yaz.
VPN hiç açtınmı. Ben VPN kulanır kende öyle olmuştu o yüzden.
Sadece arada main hesabima hediye atiyorum. Ama 2 defa falan yaptim fazla degil yani.
Attığın hediye tutarının toplamı o hesapta oyunlara harcadığın miktarı geçiyorsa hediye banı yiyordun sanırım. Ateam desteğe ulaşmanı öneririm kesinlikle.
Attığın hediye tutarının toplamı o hesapta oyunlara harcadığın miktarı geçiyorsa hediye banı yiyordun sanırım. Ateam desteğe ulaşmanı öneririm kesinlikle.
Steam destege yazdim da hizli cevap aramak icin konu acmistim burada. Dedigin gibiyse kesinlikle ban yemisimdir o zaman, teşekkür ederim bilgi icin.
Bir de bir sorum daha olacak, Steam destek ne kadar sürede donus yapiyor bilgin var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.