Arch Linux kurarken login yerine attı johanliebert login: Yazıyor. İsim yerine johanliebert yazıyorum password istiyor. Kurulumu yaparken girdiğim şifreyi girdim incorrect login yazıyor. Dual boot yaparken oldu bu sorun yardımcı olursanız sevinirim.
@The Chief USB'ye bir şey nasıl yazdıracağım bilgisayarda her şey gittiyse.
Hocam var chromebook var onun dışında Huawei.
Add boot option kısmına bakar mısın?
Yazı yazmamı istiyor.
Hocam USB belleği çıkartıp BIOS'tan çıkarak bilgisayarı USB belleksiz yeniden başlatır mısın? Linux mu açılıyor?
Hocam USB belleği çıkartıp açınca yine BIOS menüsü karşıma çıkıyor.
@The Chief USB belleği çıkarınca boot kısmındaki seçenekte gitti.
Hocam üzülerek söylüyorum ama siz Dual boot yaparken Windows'u da silmişsiniz sanırım. Şu durumda otomatik Windows'a girmesi lazımdı.
Hocam bilgisayarcıya falan götürsem olur mu acaba?
Faydası olacağını zannetmiyorum hocam. Dediğim gibi BIOS'a girme sebebi zaten bilgisayarda bir işletim sistemi olmaması, olsa bile boot optionsda gözükmesi lazım.
Hocam bilgisayarın işi bitti mi yani.
Hayır hocam, şu an bilgisayarında yüklü bir işletim yüklemi yok. USB belleğine dilersen Fedora yüklersin dilersen Windows, bir format belleği oluştur bilgisayarına kur. Olan tek şey bilgisayardaki her şeyin silinmiş olması şu an.
Hocam onu nasıl yapacağım şu an ayvayı yedim ben lütfen yardımcı olursan sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.