3000 TL IEM önerisi

Daisetsu

Femtopat
Katılım
6 Şubat 2024
Mesajlar
42
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 3K eğer fiyat farkına kesinlikle değer falan derseniz 3K bütçemi arttırabilirim. Mikrofonu olursa benim için çok daha iyi olur sadece oyun için kullanacağım ayak sesi vb. arada film de izlerim. Önerilerinizi bekliyorum.

@Lancia Delta S4 @221420
Hocam kimse yazmayınca size sormak istedim çünkü almam lazım rahatsız ediyorsam kusura bakmayın oturduğum bölgede tanıdığım birinde truthear Zero red 2,2 qoa gimlet 1,7 ye veririm diyor ama mikrofonları yok diye biliyorum 11 kasım saat 11'de kinera wyvern Pro 766 TL gibi bir fiyata düşüyor hem de mikrofonlu bütçem 3k dediğim gibi siz ne önerirsiniz acaba.
 
Son düzenleme:
Mikrofon olması için kablo üzerinde olması lazım ve kalitesi çok iyi olmuyor maalesef bu yüzden. Oyun için iem kullanacaksan mikrofon olayını ayrı çözmeni öneririm.

O bütçede 2500 TL civarına Truthear Zero Blue olabilir, ben kullanıyorum baya uzun süredir ve gayet memnunum. Kendi kablosuyla kullanmıyorum ama, farklı iem kablosu (truthear hola) ile kullanıyorum ergonomi olarak onu daha çok sevdiğim için.

Kinera Wyverni dinlemedim o yüzden yorum yapamam maalesef.

Wyvern prodaki mikrofon diğer iemler gibi kablo üzerinde değilmiş bu arada. Çıkarılabilir yapısı var falan. Mic test vardır illa youtubeda vs, bakmak lazım oradan.
 
Son düzenleme:
Mikrofon olması için kablo üzerinde olması lazım ve kalitesi çok iyi olmuyor maalesef bu yüzden. Oyun için IEM kullanacaksan mikrofon olayını ayrı çözmeni öneririm.

O bütçede 2500 TL civarına truthear Zero blue olabilir, ben kullanıyorum bayağı uzun süredir ve gayet memnunum. Kendi kablosuyla kullanmıyorum ama, farklı IEM kablosu (truthear hola) ile kullanıyorum ergonomi olarak onu daha çok sevdiğim için.

Kinera wyverni dinlemedim o yüzden yorum yapamam maalesef.

Anladım hocam peki Truthear Red mi Blue mi alayım benim bildiğim Red daha iyi ayrıca Blue güzel demişsiniz oyunda ayak sesi vb. rahat duyabiliyor musunuz ilk defa IEM alacağım almışken bütçeme göre en iyisini alayım diyorum Qoa Gimlet ve Truthear Red ne gibi farkı vardır?
 
Red vs Blue tek farkı Red'in 10 omh impedence adaptör ile gelmesi. Oyun oynayacaksan zaten takacaksın o adaptörü o yüzden pek bir farkı olmayacak ses olarak blue ile. Ama fiyat aynıysa Red alınabilir, hem ekstra bir parça gelmiş oluyor farklı iemlerle vs de kullanılabilen hem de 2 farklı kulaklık almış gibi oluyorsun işin aslı. Ben aldığımda Truthear Zero daha yeni çıkmıştı, Red vs piyasada yoktu.
 
IEM'lerde ucuz modeller dışında mikrofon bulunmuyor, mikrofonlu kablo almak istersen 500 TL civarına şöyle bir tane alabilirsin.
 
IEM'lerde ucuz modeller dışında mikrofon bulunmuyor, mikrofonlu kablo almak istersen 500 TL civarına şöyle bir tane alabilirsin.

O zaman olmadı bunu alırım 14 dolar diyor ekstra bir şey ödüyor muyum yoksa 14 ödüyorum geliyor mu ayrıca Wraith Sense Pro IEM'de mikrofon varmış ama dandik gibi duruyor bilginiz var mı?
 
O zaman olmadı bunu alırım 14 dolar diyor ekstra bir şey ödüyor muyum yoksa 14 ödüyorum geliyor mu ayrıca Wraith sense Pro IEM'de mikrofon varmış ama dandik gibi duruyor bilginiz var mı?

Kendi fiyatı dışında ekstra vergi falan ödemiyorsun direkt geliyor.
Wraith kötü kulaklık almayın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı