40 bin TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi


Sizce bu mu yoksa PC hocası 11 mi? 4070 olan ve bileşenleri de bayağı iyi gibi
Video vs için de iş görür mü?
 
Arkadaşlar selam, ben yazılım grafik tasarım gibi değişik işlerle uğraşıyorum. Ve oyun da oynayacağım, izlediğim videolarda akıcı performans görebileceğim bir hazır sistem arıyorum. Muhtemelen alacağım son hazır sistem olabilir o yüzden güzel önerilerinizi bekliyorum. Üstelik baş ağrıtacak bir firma olmasın. Tabii buna ek olarak 30 binin ustune Max 10K'ya kadar da bir Hz'i yüksek monitör ve Curved tarzında olmasını istiyorum öneri olarak.

PC HOCASI-GG11 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli özelleştirmeden kasayı Vento yap +80 PSU olsun.
Yanına da monitör MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
 
gaming dual 7800xt mi pc hocası 11 rtx 4070 olan mı sizce ?
NOT : sadece ekran kartı olarak değil tüm bileşenleri ve geleceğe yönelik olması ile.
Ufak özelleştirmeler ile hangisi çok daha uzun götürür değişim yapmadan

@Jiyunotameni video derken? Render vs gibi işler için 4070 daha iyi olacaktır. Ama video çekmek sosyal medyaya yüklemek falan AMD'de iş görür.

Render ne tam bilmiyorum, YouTube için video çekip editleyip atmak işte
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı