Yakın arkadaşın sevgilisinden hoşlanmak

Bazı arkadaşlar beni anlayamamış ben bu kızı önceden sevmiyordum daha yeni yeni hoşlanmaya başladım ayrıca yan gözle baktığım falan da yok ne çok seviyorsunuz boş yapmayı ya arkadaşlar yan gözle bakmak nedir utanmasanız sapık yazacaksınız.

Aslında elinde dostum sen o kızı takıntı haline getirmişsin başka kızlara yönel cidden diyorum takıntı iyi bir şey değil bir kızla başlar ömür boyunca gider çok örnek var böyle hiçbir şeyi takıntı haline getirmeni önermem özellikle böyle hassas konularda.
 
Konu açıp tavsiye veya fikir alıyorsunuz değil mi hocam? E ben de düşüncemi söyledim. Sizce de terbiyesizce bir şey değil mi bu? Bunu yazdıktan sonra yukarıda bunu demişsiniz:




Ben de bunun üzerine tavsiye veriyorum. Ama bakıyorum hiçbir fikri tınlamıyorsunuz.
Hocam alakası yok bakın lütfen iğrenç ve acınası yazmıssınız ne demek bu ya ne yaptım da sanki kendiniz sütten çıkmış ak kaşıkmısınız
 
Hocam alakası yok bakın lütfen iğrenç ve acınası yazmıssınız. Ne demek bu ya? Ne yaptım da sanki kendiniz sütten çıkmış ak kaşık mısınız?

Ben öyle bir şey demedim, arkadaşımız yukarıda öyle demiş ben de sizi rencide etmek istemediğim için hemfikirim deyip geçiştirdim. Alındıysanız kusurumuza bakmayın. Ama yorumlarda bu kadar insan buna yakın düşünceler beslerken sizin aykırı olup bunları reddetmeniz biraz abes kaçıyor.
 
Hocam kızla asla hayal kurmadım ve 1 haftadır hoşlanıyorum ben kızı elinden almaya falan çalışmıyorum ben aksine bu kötü düşünceden nasıl kurtulurum onun çözümü arıyorum.

Bu kötü düşünceden kurtulmanın tek çözümü oyun oynayıp kafanı dağıt ya da dışarı çık güzel bulduğun bir kızla her kıza da gitme ama sevgilisini falan bekler sevgilisiyle denk düşersiniz sıkıntı olur sessiz sakin bir kızla düzgün şekilde onu incitmeden ve rahatsız etmeden konuş ve ilerletebiliyorsan ilerlet yani gerisi sende sen düşün dostum artık bilmiyorum ilişki uzmanı değiliz forum olarak kızlar Soruyor'a yazsan veya erkekler Soruyor'a böyle konuları sana çözüm önerisi sunabilirler aslında bilmiyorum.
 
Hocam bakın alakası yok asıl siz kendinizi haklı çıkarmak için farklı yönlere yöneliyorsunuz.

Tamam hocam ben haksızım. Arkadaşınız kız arkadaşı ile güzel düşünceleriniz sizde kalabilir 🙂
 
Ben öyle bir şey demedim, arkadaşımız yukarıda öyle demiş ben de sizi rencide etmek istemediğim için hemfikirim deyip geçiştirdim. Alındıysanız kusurumuza bakmayın. Ama yorumlarda bu kadar insan buna yakın düşünceler beslerken sizin aykırı olup bunları reddetmeniz biraz abes kaçıyor.

Hocam bunda alınılacak bir şey yok ki zaten fikir belirtmişsiniz hemfikirim demişsiniz bunda kötü bir şey göremiyorum ben arkadaş farklı anlıyor bence bazı şeyleri biraz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı