Yakın arkadaşın birden gitmesi

Arkadaşın kişilik değiştirmiş olabilir yani şöyle ki eskiden sana karşı gösterdiği kişiliği artık kötü veya çocuksu buluyor ve seninle bağını kesme kararı almış olabilir.

Merhaba, bugün size bir şey anlatmak istiyorum. İlkokul'dan beri(şu an lisedeyiz) çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşıyorduk. Ama ne olduysa nereden mesaj yazarsam yazayım umursamıyor. Discord üzerinden çevrim içi iken yazdım hemen çevrim dışı yaptı. WhatsApp üzerinden sürekli görüldü atıyor ama dönmüyor. Instagram desen orada da yazmıyor. Neden böyle yapıyor anlamadım. Onunla çok iyi anlaşıyorduk düzenli spor yapardık, oyun oynardık ve ders çalışırdık. En son sınav için yaptığın düşünmeye başladım. Ama insan bir mesaj bile yazmayınca üzülüyor. En son 1 ay önce görüştük ondan sonra ne desem bir şey yazmadı. Kötü olan durum şu ona taşınacağımızı söyleyecektim ama dönmediği için söyleyemiyorum. Sizin düşünceleriniz nedir merak ettim. Evi yakın ama okul olduğundan evine de pek gitmiyorum. Yeni tanıştığım biri olsa neyse ama 9-10 yıldır çok yakın arkadaştık.
Sevgili yapmıştır.

@466609 kanka 9 yıllık olması senin gerçek arkadaşın olduğunu göstermez benim de bir sürü arkadaşım oldu hepsi yüzüme karşı benimle çok iyi anlaşırdı ama hepsi arkamdan sövüp başka konuşuyormuş onu bile bana kendi arkadaşı söyledi.

Hocam size bir konuda darılmış küsmüş umursamıyordur büyük ihtimal. Akışına bırakın yeni kişilerle tanışın. 9 yıl boyunca sen ondan bıkmadıysan o senden bıkmış olabilir senden nefret duyuyor olabilir her türlü ihtimal var. Git evine söyle söyleyeceğin her şeyi. Zaten taşınacakmışsınız kaybedecek bir şey yok yani.

Yüz yüze gidip konuşmayı deneyebilirsin, yalnız 1 aydır cevap vermemesi normal değil yani. Konuşmayacak olsan dahi geri dönüş yaparsın en azından o süre zarfı içerisinde.

Neden yazmadığını sorabilirsin ya da annesi babasına sorabilirsin zaten yakın arkadaşmışsınız annenizde annesinin numarası vardir.

Bugün okuldan gelirken karşılaştık. Biraz konuştuk. 9. sınıf notları kötü olduğu için kursa yazılmış. Tabii bana da biraz kızgındı. Taşınacağımızı geç söylediğim için kendisi ilandan görmüş. Ben özür diledim o da özür diledi. Okullar tatil olduğunda tekrar bir şeyler yapacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı