Switchleri söküp daha az hassas olanı takmak dışında bir çaren yok. Mekanik parçalara yazılımsal çözüm bulamazsın.İyi günler herkese, bugün elime klavyem ulaştı fakat oyun oynarken zorluk çıkartıyor. Tuşlar o kadar hassas ki yanlışlıkla ucundan space tuşuna dokunduğumda algılıyor. Bunun hassasiyetini artırmanın bir yolu var mıdır?
Reaper hocam, beyaz olanı. Çok sinir bozucu zıplayıp durmak :/. Reddit'te de switch değiştirin diyen vardı. Belki ayarlarda bir hassasiyet ayarı vardır diye sormak istedim. TeşekkürlerSwitchler nedir hocam? Bildiğim kadarıyla arttırmanın bir yolu yok direkt olarak ama zamanla alışırsınız diye düşünüyordum. Ben de sert tuşlu bir membran klavyeden Cherry MX Speed Silver switchi bulunan bir klavyeye geçtim, ilk başta çok hassas geliyordu ama zamanla alıştım.
İyi günler herkese, bugün elime klavyem ulaştı fakat oyun oynarken zorluk çıkartıyor. Tuşlar o kadar hassas ki yanlışlıkla ucundan space tuşuna dokunduğumda algılıyor. Bunun hassasiyetini artırmanın bir yolu var mıdır?
Ayarlardan denedim de tek tek olmadı.Driverdan ayarlayabiliyor olman gerek.
Zamanla alışırsınız bence, dediğiniz switchi hiç kullanmadım ancak benim klavyemdeki switchler de oldukça hassas. Hatta bazen bir şeyler yazarken elim klavyenin üstünde durduğunda "aaaaaaaa" falan yazıyorum yanlışlıkla. Ama zamanla alışılmayacak şey değil.Reaper hocam, beyaz olanı. Çok sinir bozucu zıplayıp durmak :/. Reddit'te de switch değiştirin diyen vardı. Belki ayarlarda bir hassasiyet ayarı vardır diye sormak istedim. Teşekkürler
Reaper hocam, beyaz olanı. Çok sinir bozucu zıplayıp durmak :/. Reddit'te de switch değiştirin diyen vardı. Belki ayarlarda bir hassasiyet ayarı vardır diye sormak istedim. Teşekkürler.
Reaper hocam, beyaz olanı. Çok sinir bozucu zıplayıp durmak :/. Reddit'te de switch değiştirin diyen vardı. Belki ayarlarda bir hassasiyet ayarı vardır diye sormak istedim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.