Aula F75 tuş hassasiyeti nasıl artırılır?

Aslında iyi bir şey ama belki ihtiyacım olur rez.

İyi günler herkese, bugün elime klavyem ulaştı fakat oyun oynarken zorluk çıkartıyor. Tuşlar o kadar hassas ki yanlışlıkla ucundan space tuşuna dokunduğumda algılıyor. Bunun hassasiyetini artırmanın bir yolu var mıdır?

Driver üzerinden Startup, Exit bölümünden Tap'ı açıp Sensitivityi sona çektim işe yarıyor ya da psikolojik sanırım deneyin isterseniz. 😀

Driver üzerinden startup, exit bölümünden Tap'ı açıp sensitivityi sona çektim işe yarıyor ya da psikolojik sanırım deneyin isterseniz. 😀

Klavyem az önce elime geldi ama kablolu halde çalışmıyor :D ses açma kapama tekerleği çalışmıyor. Type-C portu bozuk şarj da almıyor şans işte. 100.000 tane satıldı 100 tanesi arızalıysa 1 tanesi bana denk geldi. İade almak da istemiyorum sadece yenisiyle değişim yaptırmak istiyorum ama bakalım bu akşam Temu'da iade talebi oluşturup yetkili kişilerle görüşmek isteyeceğim ne diyecekler duruma. Eğer iade derlerse stokta da kalmamış ürün, tekrar sipariş de edemem. 200 300 lira fazla vermek sorun değil ama stokta yok ürün :D şansa bak. Yetkililerle görüşüp Type-C portunu tamir ettirsem sorun düzelir mi diye konuşmayı düşünüyorum, ses tekerleği sıkıntı değil ama Type-C çalışmazsa şarj almaz ürün kullanılmaz hale geliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı