Görkem Ötün
Hectopat
- Katılım
- 20 Nisan 2021
- Mesajlar
- 345
- Çözümler
- 3
Yani fazla ısınma olur mu? 7600X için iyi bir soğutucu mu? Merak ettim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmaz. Ben phantom spirit 120 SE ile 7800x3d kullanıyorum max 60-65 görüyorum. Anlık sıcaklık artışları olabilir 80-85 hatta 90 ama bu önemli değil. Devamlı olarak olmadığı sürece önemi yok.Yani fazla ısınma olur mu? 7600X için iyi bir soğutucu mu? Merak ettim.
Hayırlı olsun. Güzel sistem dizmişsiniz. Oyun için amd işlemci seçtiyseniz en mantıklı seçimi yapmışsınız yani ileriye dönük. Intel gibi her yeni çıkan işlemcide soket değiştirmiyor amd. Ayrıca amd nin 3D işlemceleri inteli oyun platformunda tokatlıyor.AEki Görüntüle 2356775Hayırlısı olsun.
Haklısınız hocam. Bu sistemi dizmek için çok zaman harcadım ve çok şey öğrendim.Hayırlı olsun. Güzel sistem dizmişsiniz. Oyun için amd işlemci seçtiyseniz en mantıklı seçimi yapmışsınız yani ileriye dönük. Intel gibi her yeni çıkan işlemcide soket değiştirmiyor amd. Ayrıca amd nin 3D işlemceleri inteli oyun platformunda tokatlıyor.
Boşta 48-55 ve oyunlarda 90'a kadar çıkıyor. Ama gerçekten çok iyi bir soğutucu alabilirsiniz.Ben de buna yakın bir sistem düşünüyorum soğutucu olarak da peerless assassin tabiki ama 7600 ve üstü için sıvı soğutucu zorunlu yazmışlar.
Öneriniz için sağ olun hocam ama oralara çıkmam mümkün değil normalde aklımda 7500f vardı bir tık zorlayayım dedim. Merak ettiğim sıvı soğutucu zorunlu demişler ama thermalright seçmeye izin veriyor ilginç.Boşta 48-55 ve oyunlarda 90'a kadar çıkıyor. Ama gerçekten çok iyi bir soğutucu alabilirsiniz.
Ama 9600x daha az ısınır onu da alabilirsiniz.
7500f alın o zaman. Soğutmak daha kolay zaten ve performans 7600x yakın.Öneriniz için sağ olun hocam ama oralara çıkmam mümkün değil normalde aklımda 7500f vardı bir tık zorlayayım dedim. Merak ettiğim sıvı soğutucu zorunlu demişler ama thermalright seçmeye izin veriyor ilginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.