Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

  • Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.455

mnms

Hectopat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
991
Çözümler
5
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.
 
30 euro sınırı geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Bir de tek siz değil 10binlerce kişi almış sizce ne olabilir leş klavyeler bile olmuş 1-2K.
Hocam ben bide şey sorcam bu temu baya ucuzmuş şimdi başka şeyler alsam gümrüğe takılır mı? Bu 30 euro sınır tekte geçiş içinmi aylık falan mı?

Hocam canlı destek nerede? Uygulama mı gerekiyor?
Web sitesinde hesabım kısmında destek diye vardı hocam.
 
Hocam canlı destek nerede? Uygulama mı gerekiyor?

Temu sitesinde profilinizin yanında destek var oraya tıklayın orada Temu ile sohbet e basın.

Hocam ben bir de şey soracağım bu Temu bayağı ucuzmuş şimdi başka şeyler alsam gümrüğe takılır mı? Bu 30 euro sınır tekte geçiş için mi aylık falan mı?

Web sitesinde hesabım kısmında destek diye vardı hocam.

Aylık 5 kere alım yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
 
Son düzenleme:
Bota müşteri hizmetlerine bağla yazın yönlendirir.

Arkadaşlar benim gibi önceden kullanmayanlar için bilgi vereyim Croxie'nin dediği gibi bota müşteri hizmetini bağla dediğim gibi bağladı ve desteğe sordum gümrük olayları da ayda 5 kez değil ayda 5 paket hakkımız varmış yani 1 siparişte aldığınız ürünler diyelim ki 3 paket ediyorsa o ay 2 paket hakkınız kalıyor ona dikkat etmenizi öneririm.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı