Elektronik Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL

Katılım
26 Temmuz 2024
Mesajlar
4.553
Makaleler
1
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
13bin TL'ye s9FE 8 GB RAM almak mı daha mantıklı olur 11.6bin TL'ye 6 GB RAM olan versiyonu mu almak daha mantıklı olur sizce.
Şahsi fikrim s9fe için her iki fiyat da pahalı. 90 hz orta seviye ekran ve işlemci, 2.0 görüntü aktaramayan type c ile bence fiyatının karşılığı değil. Ne yazık ki yazılım desteği ve kalem tarafında bence alternatifsiz olduğu için mecburen bu fiyatları gözden çıkartmak gerekiyor. İkisi arasında ise uzun yıllar kullanmak istiyorsanız 8 daha mantıklı olur, ikinci elde satar başka bir modele geçerim derseniz 6 daha az zarar ettirir ve daha hızlı sattırır diye düşünüyorum.
 
Şahsi fikrim s9FE için her iki fiyat da pahalı. 90 Hz orta seviye ekran ve işlemci, 2.0 görüntü aktaramayan Type-C ile bence fiyatının karşılığı değil. Ne yazık ki yazılım desteği ve kalem tarafında bence alternatifsiz olduğu için mecburen bu fiyatları gözden çıkartmak gerekiyor. İkisi arasında ise uzun yıllar kullanmak istiyorsanız 8 daha mantıklı olur, ikinci elde satar başka bir modele geçerim derseniz 6 daha az zarar ettirir ve daha hızlı sattırır diye düşünüyorum.

Hocam sonradan satmayı düşünmüyorum. Huawei 11.5s alacaktım kalem hediye kampanyasını kaçırdım. Beklemeye değer mi? Diye düşünüyorum
Redmi pad Pro bakmıştım kalem ve klavye stoku yok. Ne yapacağımı şaşırdım biraz.
 
Redmi pad Pro / poco pad (aynı) fiyat performans olarak iddialı. Bu tablette beni soğutan şey klavye şarjlı, tablete manyetik olarak bağlanıp pogo pin üzerinden çalışmıyor, yani Çin’den aldığın herhangi bir Bluetooth klavyeden farkı yok. Kalemi ise yine manyetik olarak yapışmıyor. Bunlar hep butget tablet sorunsalı ve ekosistem gibi hissettirmiyor. Huawei tam tersi bu konuda oldukça başarılı ama kalem yazma hissiyatı ve ne yazık ki yazılımı bence çok kötü. Kimse gbox demesin buglarla dolu (örneğin YouTube ve Chrome açıkken bende pat diye gbox kapanıyordu) ve yine native hissettirmiyor. Sorunsuz olsaydı da emülatör kullanıyor hissini beğenmezdim. Ne yazık ki bu segmentte 4 4 lük bir şey yok.
 
Redmi pad Pro / POCO pad (aynı) fiyat performans olarak iddialı. Bu tablette beni soğutan şey klavye şarjlı, tablete manyetik olarak bağlanıp pogo pin üzerinden çalışmıyor, yani Çin'den aldığın herhangi bir Bluetooth klavyeden farkı yok. Kalemi ise yine manyetik olarak yapışmıyor. Bunlar hep butget tablet sorunsalı ve ekosistem gibi hissettirmiyor. Huawei tam tersi bu konuda oldukça başarılı ama kalem yazma hissiyatı ve ne yazık ki yazılımı bence çok kötü. Kimse gbox demesin buglarla dolu (örneğin YouTube ve Chrome açıkken bende pat diye gbox kapanıyordu) ve yine native hissettirmiyor. Sorunsuz olsaydı da emülatör kullanıyor hissini beğenmezdim. Ne yazık ki bu segmentte 4 4'lük bir şey yok.

Huawei için birisi forumda durmadan MicroG kullanın diye spamlamıştı resmen.
Kullanan biriside görmediğim için sorunu tam anlamıyla çözüp çözemediğine emin olamıyorum. İşin sonunda galiba S9 FE ye kalacağım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı