Boks torbası ve aparatı nereye asılabilir?

LuisB4y

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2022
Mesajlar
2.690
Makaleler
1
Çözümler
20
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba 23 kiloluk boks torbası ve resme koyduğum aparatı aldım. Aparatı 4 tane çelik dübel ile sabitliyoruz. Sorunum şurada duvara yaptım ve duvar tuğladan olduğu için dübelleri sabitleyemiyoruz. Tavana kanca metal dübel denedim fakat tavan taşımadı. Geriye sadece kolon kalıyor sizce kolona 4 tane dübel için delik açıp sabitlemem sorun olur mu? Yaklaşık 9cm delik açılacak kolon demirleri 5-6 cm sonra beliriyor apartmana zararı olur mu? Ne önerirsiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20241130_182607_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241130_182607_Hepsiburada.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 38
Nereye asılır bilmiyorum ama koloni yaparsan binaya ya zarar verirsin 9cm delik o kadar da kısa değil depremde daha çok sıkıntı yaşarsın.
 
Nereye asılır bilmiyorum ama koloni yaparsan binaya ya zarar verirsin 9cm delik o kadar da kısa değil depremde daha çok sıkıntı yaşarsın.
Ondan sorun olurmu diye soruyorum hocam iyice araştırıyorum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı