Source oyunlarında donma hatası

AdımıBoşver

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
21
Merhaba uzun zamandır l4D2, CS Source oynuyorum fakat bu son 2 haftadır oyuna girip oynamak istediğimde, oyunu oynayabiliyorum fakat 3 4 dakika sonra oyun aniden donuyor monitör kendiliğinden açılıp kapanıyor sonrasında masaüstü gözüküyor ve oyun akmaya devam ediyor wasd basınca karakter harekette ediyor. Ne yaptıysam çözümünü bulamadım.(başka oyunlarda olmuyor sadece Source motoru kullanan oyunlarda oluyor) .Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uzun zamandır l4D2, CS Source oynuyorum fakat bu son 2 haftadır oyuna girip oynamak istediğimde, oyunu oynayabiliyorum fakat 3 4 dakika sonra oyun aniden donuyor monitör kendiliğinden açılıp kapanıyor sonrasında masaüstü gözüküyor ve oyun akmaya devam ediyor wasd basınca karakter harekette ediyor. Ne yaptıysam çözümünü bulamadım.(başka oyunlarda olmuyor sadece Source motoru kullanan oyunlarda oluyor).yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de Unreal Engine oyunlarında aynı sıkıntı ekran kartlarından mı acaba?
 
ATI Radeon HD 4600 Series var bende hocam

Ekran kartından olduğunu düşünüyorum bende fakat öncesinde böyle yapmıyordu son zamanlarda olmaya başladı bu hata.

Ek olarak da dün CSS V34 clientmod indirdim Steam'deki gibi aynı donuyor fakat sonra düzeliyor masaüstünede atmıyor... Anlamış değilim açıkçası.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı