Selamünaleyküm.
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır G29 cihazım var fakat mavi çizginin sol tarafındaki deri kısmı matlaştı ve daha kaygan oldu. Böyle olan var mı? Kafama takıldı dünden beri.![]()
Sizindemi öylemi hocam kafama takıldı da.Normal. Kullanımdan dolayı, cilt yağları vs matlaştırıp aşınma olmasına sebep olabilir/oluyor.
Sizindemi öyle mi hocam kafama takıldı da.
Anladım hocam içimi rahatlattınız teşekkürler.artık bende eldiven kullanaıyim ozaman.Sizin kullandığınız eldivenin modelini söylermisiniz acaba.Bende öyle değil, ilk setim değil. Arkadaş çevremde çokça duymuştum. Biraz kısa sürede olmuş gerçi sizinki ama 1 yıl civarı kullanımda dediğim durum yaşanıyor.
Bu gerçek araba direksiyonlarında da yaşanıyor.
Kullanım sürenize göre, avuç içi terlemenize göre bu durum hızlanmış olabilir. Sonuçta suni deri en nihayetinde, aşınması soyulması normal.
Bunu ön gördüğüm için eldiven ile kullanıyorum. SüperSpor Araç sahipleri de aynı taktiği uyguluyorlar. Nasip bize olmadı amaYarış eldivenleri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.