İlle de Nvidia istiyorsan GTX 1060 veya 1660 olabilir. Ancak sistemin çok eski, bence bu sisteme yatırım yapmak yerine biraz daha parayı biriktirip yeni sistem alınabilir. Ancak illa da Nvidia gerek yok diyorsan AMD RX 580 8GB alabilirsin yaklaşık 2000 TL'ye. Bu sisteme en iyi bu gider.Merhaba bilgisayarımda aktif olarak AMD FX-8370 modelini kullanıyorum. Darboğaz yapmayacak bir NVIDIA serisi önerir misiniz?
Evet haklısın bayağı eski bir işlemci yavaş yavaş upragade etmek istiyorum şu an RX 480 kullanıyorum. Sanırım minning yapılmış sıkıntı oluyor. İlk ekran kartı alıp sonra anakart ve işlemciyi değiştiririm diye düşündüm. Teşekkür ederimGTX 750 Ti, 1050 2 GB falan olur daha fazlasına darboğaz yapacaktır. 3. nesil i5 lere denk çok zayıf bir işlemci.
Evet haklısın bayağı eski bir işlemci yavaş yavaş upragade etmek istiyorum şu an RX 480 kullanıyorum. Sanırım minning yapılmış sıkıntı oluyor. İlk ekran kartı alıp sonra anakart ve işlemciyi değiştiririm diye düşündüm. Teşekkür ederim
Öyle yapacaksan istediğini alabilirsin. Ama zaten bu bile darboğaz yapıyordur birçok senaryoda. Daha da iyi bir kart takınca perfromansın iyice düşebilir.Evet haklısın bayağı eski bir işlemci yavaş yavaş upragade etmek istiyorum şu an RX 480 kullanıyorum. Sanırım minning yapılmış sıkıntı oluyor. İlk ekran kartı alıp sonra anakart ve işlemciyi değiştiririm diye düşündüm. Teşekkür ederim
Evet biraz daha para biriktireyim bakalım ona göre yapacağım bir şeylerÖyle yapacaksan istediğini alabilirsin. Ama zaten bu bile darboğaz yapıyordur birçok senaryoda. Daha da iyi bir kart takınca perfromansın iyice düşebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.