- Katılım
 - 17 Kasım 2019
 
- Mesajlar
 - 2.033
 
- Çözümler
 - 11
 
Çok zor ya, gece gündüz rekabetci falan atman lazım, ya da yoldaş.
	
		
			
		
		
	
				
			Nereye alıyor ya? Net konuşuyormuş bir de. Hiç CS oynadınız mı? Oynadıysanız hiç dikkat etmemişsiniz sanırım.Çok net konuşuyorum, alabilirsiniz. 2 günde bir level atlasaniz oldu bitti.
Nereye alıyor ya? Net konuşuyormuş bir de. Hiç CS oynadınız mı? Oynadıysanız hiç dikkat etmemişsiniz sanırım.
Çok net konuşuyorum, alabilirsiniz. 2 günde bir level atlasaniz oldu bitti.
XP bonuslarıyla haftada maksimum 2,5 seviye atlar en fazla, dahası gelmez. Sistem öyle işlemiyor.
Hocam nereden geliyor bu bilgi daha bir ay önce girdim hesap boostlarken bir hafta da 4 level atladi çar?
Aynen güzel kardeşim. Tamamdır. Bilmediğin konularda yorum yapmamanı öneririm, tartışmaya dönmesin.Güzel kardeşim 15 bin saatim var istersen fazla da şey yapma.
Haftalık XP bonusunun nerde bittiğini öğrenmiş olmanız lazım bu zamana kadar ama ilginç.Güzel kardeşim 15 bin saatim var istersen fazla da şey yapma.
Dostum şimdi şöyle bir şey var. Her çarşamba XP bonusu yenileniyor. Mesela pazartesi günü 2 seviye atladın diyelim. İki gün sonra çarşamba günü XP bonusu yenilendikten sonra 2 seviye daha atlayabilirsin ancak bu her hafta 4 seviye atlayabileceğin anlamına gelmiyor. Sen onunla karıştırıyor olabilirsin. CS2'de bir haftayı çarşambadan çarşambaya olarak sayarsan işler netleşiyor.
Mesela bugünden (çarşamba) diğer çarşambaya kadar 2,5 seviyeden fazla atlamayı dene, yapamazsın. Azaltılmış XP devreye giriyor.
Ne mübalağası bilader olanı sôylüyoruzHaftalık XP bonusunun nerde bittiğini öğrenmiş olmanız lazım bu zamana kadar ama ilginç.
15.000 saat bir tık mübalağa oldu sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.