Galaxy Note 2 "ağda kayıtlı değil" sorunu

Katılım
10 Eylül 2016
Mesajlar
1.797
Çözümler
5
Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 2 cihazına sahiptim fakat 1 ay önce tamı tamına 30 gün önce Samsung S8 aldım ve eski Note 2 cihazını anneme verdim o günden beri sorunsuz kullanıyor.

Bu sabah annem birini aramak ''isterken ağda kayıtlı değil'' hatası alıyor en başta IMEI numarası çalındı falan o konular hiç aklıma gelmedi çünkü cihazı 4 yıldır ben kullanıyordum ve annem de sadece Facebook, Whatsapp kullandığı için IMEI numarası aklıma hiç gelmedi.

Şu an merak ettiğim annem 1 aydır sorunsuz cihazı kullanıyor ve herhangi bir virus falan almadı cihaz veya IMEI numarası yazan bir şeyi çöpe falan atmadı. Telefonu telefoncuya vermedi böyle bir hata vermesi için bir sebep göremiyorum ben.

Bu hatanın tam 30 gün sonra çıkması benim aklımı kurcaladı telefonu 4 senedir ben kullandığım için mi böyle bir şey oldu merak ediyorum.

Çalındıysa ne yapabilirim cihazın garantisi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çalındıysa eğer imei'si girilmiş öteki cihazı kapattırabilirsiniz belki de dava açabilirsiniz.
Ama yinede size önerim hızlı bir google araması yapmak. Çünkü sorunuzun cevabı birçok sitede yayınlanmış.
 
Çalındıysa eğer imei'si girilmiş öteki cihazı kapattırabilirsiniz belki de dava açabilirsiniz.
Ama yinede size önerim hızlı bir google araması yapmak. Çünkü sorunuzun cevabı birçok sitede yayınlanmış.
Hepsini denedim hiç biri işe yaramadığı için buraya konu açtım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı