Elden Ring hala alınır mı?

Chinger

Femtopat
Katılım
21 Haziran 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceden Elden Ring bitirdim ama crack şekilde, yaklaşık 200 saatim falan vardır. Şimdi Steam'de kış indirimleri geldi. Eğer alırsam tekrar bitirip Online için oynarım veya Co-op modu gelecek veya farklı bir oyun şeklinde gelecek deniyordu. Alsam mı almasam mı bilemedim.
 
Sadece SotE için alınır ve oynanır. Hikaye bambaşka seviyelerde. Limgrave kadar olduğunu söylese de Miyazaki abi yalan. Hiç bana öyle gelmedi :)

Ayrıca online modu ve co-op modu da bulunuyor hikaye modunda. Yardım edilebiliyor ve yardım istenebiliyor. Ama oyun oynarken invade de yiyebiliyorsunuz. Bence fazla, oynarken kapadım.

Nightreign için trailer çıktı ama oradaki örgü ve stil bambaşka. Hani hikayeden çok co-op görev yapılıyor. Helldiver veya Space Marine tarzında fakat Elden Ring içerikleriyle. Bana uymayacağına eminim büyük indirim olmadığı sürece edinmem.

Son olarak ER'yi 7den fazla dönmeden olmaz. En zor seviyeyi görmek ve her türlü şekilde bitirmek lazım. Büyücü olarak 4ü dönüyorum. Çok zorlandığımı ve kocaman bir sopa alıp hepsinin kafasına vurmayı çok özlediğimi söyleyebilirim.
 
Sadece SotE için alınır ve oynanır. Hikaye bambaşka seviyelerde. Limgrave kadar olduğunu söylese de miyazaki abi yalan. Hiç bana öyle gelmedi :)

Ayrıca Online modu ve Co-op modu da bulunuyor hikaye modunda. Yardım edilebiliyor ve yardım istenebiliyor. Ama oyun oynarken invade de yiyebiliyorsunuz. Bence fazla, oynarken kapadım.

Nightreign için trailer çıktı ama oradaki örgü ve stil bambaşka. Hani hikayeden çok Co-op görev yapılıyor. Helldiver veya space marine tarzında fakat Elden Ring içerikleriyle. Bana uymayacağına eminim büyük indirim olmadığı sürece edinmem.

Son olarak Er'yi 7'den fazla dönmeden olmaz. En zor seviyeyi görmek ve her türlü şekilde bitirmek lazım. Büyücü olarak 4Ü dönüyorum. Çok zorlandığımı ve kocaman bir sopa alıp hepsinin kafasına vurmayı çok özlediğimi söyleyebilirim.

Ben 3 kere oynamayı denedim son oynayışımda 90 100 saatte bitirdim galiba ama bayağı zorlanmıştım bitirirken normalde Sekiro'yu 3 kere bitirdim şu an Dark Souls Remastered bitiriyorum az kaldı Lies of P de bitirdim ama Elden Ring beni zorlamıştı. Oyunu bildiğimden gördüğüm her şeyi kesmeden atlaya atlaya ilerlediğim için levelimde yetmemişti son bossu kesmek için Cheat Engine yardımıyla abartmadan arttmıştım levelimi yoksa kesmem imkansızdı yani tekrar bir orginal şekilde alıp gerçek şekilde oynayasım var Online'da farklı işte yardım muhabbeti geliyor yerde mesajlar falan ama bir anda invade yemen hoş olmayabilir. Ama alacağım galiba.
 
Şiddetle DLC'yi de almanızı öneririm. Ayrıca meta olan guard counter oynayın. Lies of P ve Sekiro'dan kalan pratikle çok rahat ilerlersiniz. O şekilde ilerleyecekseniz build önerilerim bulunuyor.

Ayrıca cheat engine yerine 5 dklık grind ile yine 4-5 M rune kasabilirsiniz. Tabii tercih meselesi.

Yardıma ihtiyacınız olursa yine yazabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
 
Şiddetle DLC'yi de almanızı öneririm. Ayrıca meta olan guard counter oynayın. Lies of P ve Sekiro'dan kalan pratikle çok rahat ilerlersiniz. O şekilde ilerleyecekseniz Build önerilerim bulunuyor.

Ayrıca Cheat Engine yerine 5 dakikalık grind ile yine 4-5 m rune kasabilirsiniz. Tabii tercih meselesi.

Yardıma ihtiyacınız olursa yine yazabilirsiniz.

İyi eğlenceler.

DLC'ye param yetmiyor maalesef oyun 23 dolar şu an indirimle düşmüş hali. Sadece DLC zaten 26 dolar. :(

Bir de o 4-5m rune veren grind yerini paylaşabilir misin?
 
Son düzenleme:
Linkteki videoyu takip edin. Bu talismana ve bu tüketilebilir eşyaya ihtiyaç var. Elinde bu kılıç bulunuyor. İlk adımı atlamanızı tavsiye ediyorum. Kuşu vuracağım diye 8-10 sn kaybediyorsunuz. Gerek yok. Map linki burada.

Sırası ile kayanın üzerine gelince ash'i kullanın iki adım atın videodaki gibi ikinci defa kullanın. Videodaki gibi geri dönün düşmanlar resetlensin. Gold-Pickled Fowl Foot 3 dakika boyunca %30, talisman ise takılı olduğu sürece %20 daha fazla rune sağlar. Normalde yenebilir eşyalar grace'de resetlenir fakat Gold-Pickled Fowl Foot resetlenmiyor. Eğer tam optimize şekilde farmlayacaksanız iki tane alın ya da craftlayın. 3'erden 6 dakikada çok rahat 4-6 M rune farmlarsınız. (her defasında 300k falan geliyor bende.)

Tek sorun bulunuyor. Kılıç oyununun son boss'una ait rememberance ile alınıyor.
 
Önceden Elden Ring bitirdim ama crack şekilde, yaklaşık 200 saatim falan vardır. Şimdi Steam'de kış indirimleri geldi. Eğer alırsam tekrar bitirip Online için oynarım veya Co-op modu gelecek veya farklı bir oyun şeklinde gelecek deniyordu. Alsam mı almasam mı bilemedim.
Gereksiz bence bitirdiysen. Co-op modu falan o kadar abartı değil. Nightreign al bence çıkınca.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı