KPSS'ye nereden başlanır?

• Konuyu başlatan WolreaG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 205
Bu da yanlış. Attığınız Lisans KPSS takvimi, ortaöğretim değil. Ayrıca @Lilith27 hocam ile farklı tarihler söylemiyoruz, aynı tarihleri söylüyoruz. Ortaöğretim KPSS'ye girmeyecek misiniz?
Bir de şunu söyleyim, önlisans veya lisans bitiren ortaöğretim KPSS’ye giremiyor. Ortaöğretim KPSS diğerlerine göre daha kolay.

Bir de şunu söyleyim, önlisans veya lisans bitiren ortaöğretim KPSS’ye giremiyor. Ortaöğretim KPSS diğerlerine göre daha kolay.
Hocam peki önlisans öğrencisi iken hem önlisans hem ortaöğretim KPSS girip ortaöğretimden atanabiliyor muyuz?

Hocam peki önlisans öğrencisi iken hem önlisans hem ortaöğretim KPSS girip ortaöğretimden atanabiliyor muyuz?
Sadece birisine girebilirsin.
Örnek veriyorum önlisans KPSS’ye girdin. Mezun olmadan önlisanstan atanamıyorsun. Mezuniyet şartı var. İki yıl geçerli puan.

Ortaöğretim KPSS’ye gir daha kolay.

Sadece birisine girebilirsin.
Örnek veriyorum önlisans KPSS’ye girdin. Mezun olmadan önlisanstan atanamıyorsun. Mezuniyet şartı var. İki yıl geçerli puan.

Ortaöğretim KPSS’ye gir daha kolay.
Şuan önlisans bölüm okuyorum hocam ortaöğretime gireceğim ama oradan atanabilir miyim? Mezun olmadan önce gireceğim sınava.

Şuan önlisans bölüm okuyorum hocam ortaöğretime gireceğim ama oradan atanabilir miyim? Mezun olmadan önce gireceğim sınava.

İlanda şunu der:

Lise mezunu olmak.
KPSS’den 60 ve üstü puan almak.
18 yaşını tamamlamış olmak.

Özel şartlar varsa:
Bilgisayar işletmenliği sertifikası olmak.

60 alınca atanmıyorsun, 60 üstü puan alanlar başvuru yapar. Senin yüksek puan alman gerekiyor.

İlanda şunu der:

Lise mezunu olmak.
KPSS’den 60 ve üstü puan almak.
18 yaşını tamamlamış olmak.

Özel şartlar varsa:
Bilgisayar işletmenliği sertifikası olmak.

60 alınca atanmıyorsun, 60 üstü puan alanlar başvuru yapar. Senin yüksek puan alman gerekiyor.
Sormak istediğim o değildi ama teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı