Redragon K530 Pro alınır mı?

Bütçe
2000

umutacr

Centipat
Katılım
19 Mayıs 2024
Mesajlar
33
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, 2 hafta önce Rampage Granite Pro red switch klavye aldım, hatta bununla ilgili bir konu oluşturup klavyeyi övmüştüm fakat bazı sıkıntılar yaşamaya başladım. Öncelikle Rampage'e asla bulaşmayan birisi olarak bir istisna gerçekleştirip bulaştım ama pişman oldum. Sorunum da tam olarak şu; tuşa bir kez bastığınızda 2 defa yazıyor. Örneğin; "e" basıyorum "ee" yazıyor. Bu klavyeyi Vatan'dan almıştım sorun yaşayınca değiştirdiler ama yine aynı sorunu yaşadım ve iade etmeye karar verdim. Aslında yazı yazma hissiyatı çok güzeldi, Low profile olması çok konfor yaratıyordu. Eksi bir yön daha söyleyecek olursam tuşlar birbirine çok fazla yakın olduğu için sıkıntı yaşıyordum.

Konuya gelecek olursak, yeni bir klavye arayışına girdim. Aradığım klavyenin kablosuz, kompakt, olabildiğince az ses çıkaran, mekanik, yazı yazma hissiyatı tat veren bir klavye olması gerekiyor. Çok fazla oyun oynamıyorum, oynarsam da rekabetçi oyunlar oynuyorum, Home Office çalıştığım için bütün günüm bilgisayar başında geçiyor ve klavye en çok kullandığım araç. Bu nedenle kesinlikle beni tatmin etmesi gerekiyor.

Redragon K530 Pro aradığım bütün özelliklere sahip bir klavye olarak karşıma çıktı. Birden fazla cihaza bağlanabiliyor olması ve bu cihazlar arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyor olması, tasarımı, kompakt olması, brown switch olması ve özellikle de bu fiyatta kablosuz oluşu beni kendine çekti. Bu klavye ile ilgili inceleme videolarının neredeyse tümünü izledim fakat hiçbiri beni tatmin etmedi. Brown switch hiç kullanmadım, daha önce blueswitch kullanıyordum Rampage'i aldığımda red switch kullandım fakat red switche alışamadım çok fazla hassas ve yumuşak fakat hissiyatı güzel. Brown switch bu ikisinin arası diye düşünüyorum.

Redragon K530 Pro'yu sipariş ettim. Bu klavyeyi kullananlardan yorumlarını rica ediyorum. Klavyenin tuş aralıkları nasıl, %60 bir klavye olduğu için kullanımı zor mu, kolay alışılabiliyor mu? Şarj süresi ortalama ne kadar? Yazı yazarken zorluk yaratıyor mu, hissiyatı nasıl? Gibi.
 
Hayır öyle bir sorunum yok. Nasıl çalışmıyor?
2.4 GHz'ye bağlıyken On durumunda olmasına rağmen oyunun ortasında klavye çalışmayı bırakıyor. Nadir oluyor ama olduğunda çok sinir bozucu oluyor. Işıkları yandığı halde çalışmıyor. kapatıp açınca ya da kabloyu bağlayınca düzeliyor.
 
Klavyende bir arıza var senin. Bende böyle bir şey olmuyor. Sadece 5 saniye falan basmayınca ışıkları sönüyor o sinirimi bozuyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı