Tasarımda nasıl gelişilir?

Halil1905

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
5.753
Makaleler
9
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kendime bir Instagram sayfası açtım basketbol üzerine. Bu sayfaya kendim görseller hazırlamak istiyorum. Photoshop'ta kendimi nasıl geliştiririm? Kimlerin çalışmalarını örnek almalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maç önü görsel hazırlamak istiyorum. Sizce bu nasıl ?
mac1.jpg
 
Kalitesi düşük duruyor ve yazı fontunu daha ilgi çekici bir yazı fontuyla değiştirebilirsin.
Öncelikle alaylı bir tavırla cevap vermediğin için teşekkür ederim :D Kaliteyi nasıl artırabilirim ? Photoshop programını daha dün indirdim ve öylesine çizim yapıyorum sadece.
 
Arka planı yarısı Türkiye bayrağı yarısını Rusya bayrağı yaparsan çok daha iyi durur. Yarısını derken dümdüz bir şekilde ayrılmasın böyle biraz dağınık ayrılsın öyle daha iyi durur.
Böyle biraz kötü durmuş. Yazı fontunu ise böyle kabartma gibi duranlar var çok güzel gözüküyorlar. Onlardan yapabilirsin. Bence böyle daha iyi olur. Fakat herkesin zevki farklı kendi zevkinize göre de tasarım yapabilirsiniz. Sadece bu örnek. :)
 
basket.jpg
Sayfaya birde Profil resmi yapmak istiyorum. Sizce bu nasıl ? Çok mu amatörce gözüküyor ? İnstagram'da dolaşırken karşınıza çıksa ilginizi çeker mi (olumlu anlamda) ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı