Pixel Art'ta nasıl gelişilir?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, birkaç gün önce Pixel Art yapmayı denedim. Sonuçlar beni mutlu etti ve pozitif enerjimi ortaya çıkardı. Ben de biraz daha araştırma yapıp kaliteli Pixel Art programı "Pixly"i denedim. 1 Günlük deneyimim ve sonuçlarım:

Birisinde kum, plaj yapmayı denedim ve diğeri de ilk pixel GIF'imdi. Sizce bir amatör için nasılım? Berbat, çöp gibi küçük düşürücü yorumlar yapmazsanız mutlu olurum.

Untitled_720_765.png
Untitled_720_720.png
fjth.gif

Dosya Ekleri

• 1_720_720.png
    1_720_720.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 161
Şaka maka bir yana pixel yoğunluğunu git gide artırarak ve gölgelere hafif yoğunluk vererek yapman daha iyi sonuçlar almanı sağlar.

İnternette bulduğunuz karakterlerin üzerlerinde değişimler yaparak veya onları kendi stilinizde yeniden çizerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Resim hobime ben böyle başlamıştım. Araç olarak Dot/Pixel art için Paint.NET'i tavsiye ederim ben.

İnternette bulduğunuz karakterlerin üzerlerinde değişimler yaparak veya onları kendi stilinizde yeniden çizerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Resim hobime ben böyle başlamıştım. Araç olarak Dot/Pixel art için Paint.NET'i tavsiye ederim ben.
Onuda deneyeceğim.
Er geç yaparsın. Ama çok HD'ye kaymasın yoksa pixel artın pixel artlığı kalmıyor bence :D
İnternetten videolarını izleyerek ve sürekli deneyerek gelişirsin.
Hocam 80x80 den 100x e geçip karınca çiftliği yapmaya çalıştım. Sizce olmuş mu ? Eklemem gereken bir şey veya eksik var mı?

Dosya Ekleri

• lol.png
    lol.png
    3 KB · Görüntüleme: 115
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı