Hangi tablet alınmalı?

Yanılıyorsunuz o zaman.
Olabilir tabletlerle pek aram yok fakat oyun testine baktım PUBG de 30 fps sabit veriyor tablet. Kullanıcı kişi de bu kadar performans gerektiren bir şey ne yapabilir ki
 
Anket koymuştum da gözükmüyor bütçem 16-18k civari.
2k daha koyarsaniz Tab S9 alin, Fe almayin.

 
İşlemcinin geri kalması ve TFT ekran olmasından dolayı kararsızım bende. Bu yüzden iPad 10. nesil düşünüyorum 64 GB olması biraz sıkıntı ama ders ve not için kullanacağımdan yeter diye düşünüyorum.

iPad 10. nesil işlemci ve ekran olarak daha iyi olsa da ek olarak kalem masrafı çıkacak onu da hesaba katın ve lamine olmayan bir camı var kalem bazılarına göre biraz fazla ses yapıyor bir teknonoji marketine gidip deneyimlemenizde fayda var.

Not tutmak için 64 GB yeterli ama oyun oynamak isterseniz ya da ilerleyen yıllarda işletim sisteminin kapladığı yer büyüyünce başka uygulamalar geldikçe yetmeyecektir, sadece not için kullanırım diyorsanız yeterli olur.
 
Olabilir tabletlerle pek aram yok fakat oyun testine baktım PUBG de 30 FPS sabit veriyor tablet. Kullanıcı kişi de bu kadar performans gerektiren bir şey ne yapabilir ki.

30 sabit performanslı demek değil zaten açıp işlemci testlerine bakarsanız performansı ne alemde görürsünüz yorum yaptığınız cihaz hakkında biraz araştırma yapın bari.
 
30 sabit performanslı demek değil zaten açıp işlemci testlerine bakarsanız performansı ne alemde görürsünüz yorum yaptığınız cihaz hakkında biraz araştırma yapın bari.
Dediğim gibi pek bilgim yok tablet konusunda. Fakat bana göre bu kullanıcıya yeterli olacaktır yine de siz daha iyi biliyorsunuz sizin öneriniz daha uygun olur.
 
Bütçemi fazla zorluyor eğer Apple kalemi ayrı olarak 4K fiyata satmasa alabilirdim :D
Fahiş fiyat resmen. Haklısınız. Ben replikasını hepsiburada'dan almıştım 500tl'ye gayet kullanışlıydı. O kadar para vermenize gerek yok kalem için. Sizde tercih edebilirsiniz.
 
Dediğim gibi pek bilgim yok tablet konusunda. Fakat bana göre bu kullanıcıya yeterli olacaktır yine de siz daha iyi biliyorsunuz sizin öneriniz daha uygun olur.

Ben kullanıcıya bilgi vermek amaçlı olarak yazdım yarın 90Hz tablet alıp oyun oynamak ya da başka performans gerektiren bir iş yapmaya kalkarsa üzülmemesi için yoksa not tutmak için çiçek gibi cihaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı