Samsung LS22E45KMSV monitör nasıldır?

Peki bir sorum olacak. Samsung S24F350FH model monitörde ses çıkışı yok. Bilgisayarımı HDMI portu ile bağladıktan sonra geriye sadece VGA portu kalıyor. VGA HDMI dönüştürücüm ile uydu alıcısını bağladıktan sonra sesi almak için bir ses çıkışım olmayacağı için ses alamayacağım sanırım. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Uydu alıcısını HDMI dan bağlasam bile monitörde hoparlör olmadığı için yine ses alamayacağım.

Güncelleme: En iyisi bu monitörü televizyon yapma işinden vazgeçeyim. Zaten çok izleyen biri değilim eğer izlemek istersem internet üzerinden izleyebilirim.
 
Uydu alıcısını HDMI ile bağlayacaksınız. Hoparlörleri de uydu alıcısına.
Eğer benim son önerdiğim BenQ monitörü alırsanız uydu alıcısını HDMI ile monitöre bağlarsınız. Hoparlörleri de dışarı ses veren 3.5 mm porta.
 
Uydu alıcısını HDMI ile bağlayacaksınız. Hoparlörleri de uydu alıcısına.
Televizyon yapma işinden vazgeçtim. Sanırım alacağım monitör Samsung S24F350FH fakat tasarımını hiç beğenmedim ne yapacağım bilmiyorum.

Dell monitörler hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela bu model:
Dell UltraSharp U2414H 23.8" 8ms (DVI+2xHDMI+Display+USB) Fiyatı

8ms olduğu için bilgisayarda oyun oynarken ne kadar sorun çıkartır bilemiyorum. Şu an kullandığım monitör 5ms ve hiç sorun yaşamadım.
 
Bu monitörde ses çıkışı da varmış. Kavisli oluşundan mıdır bilmiyorum ama gözüme de güzel gözüktü. Sanırım aradığım monitörü buldum :neşeli: Bu arada size de bütün sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar :utanç:

Üstte yazdığım BenQ monitörün "HM" versiyonlusu da varmış. O nasıldır?
BenQ 24" RL2455HM 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör

Bu arada TV yapma işinden tamamen vazgeçtim. Sadece bilgisayarda kullanacağım monitörü. Bu yüzden Samsung monitörü sevsem de standını beğenmediğim için içimden hiç almak gelmiyor :üzgün:
 
Stand yüzünden monitör mü alınmaz? Standı gayet iyi. Monitörün ekranına bakacaksın, altına değil. Kendini bu yüzden bu panelden mahrum bırakma.
O senin linkini verdiğin BenQ monitörün paneli de aynı şekilde TN. Tavsiye etmem.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı