20 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

firta

Yoctopat
Daha fazla  
Direksiyon seti almak istiyorum ama hep 20-25 bin TL civarlarında öneriliyor, o kadar bütçem yok. Ağırlıklı olarak SIM racingle uğraşacağım nadir ETS girerim. En fazla 20 bin TL ve daha ucuzuna direksiyon seti önerir misiniz?

Direksiyon seti almak istiyorum ama hep 20-25 bin TL civarlarında öneriliyor, o kadar bütçem yok. Ağırlıklı olarak SIM racingle uğraşacağım nadir ETS girerim. En fazla 20 bin TL ve daha ucuzuna direksiyon seti önerir misiniz?
Amaç sim racing ise öncelikle dişli ve kayışlı modelleri eliyoruz. Hem direksiyonun vereceği tepkilerin doğruluğu bakımından hem de gürültü bakımından artık bu modellere yatırım yapmanın manası yok. O zaman elimizde de 3 opsiyon kalıyor.
Moza R3
PXN VD4
PXN V10 PRO (Şuan tek bir yerde stok var yılbaşından sonra gelecek)

Amaç SIM racing ise öncelikle dişli ve kayışlı modelleri eliyoruz. Hem direksiyonun vereceği tepkilerin doğruluğu bakımından hem de gürültü bakımından artık bu modellere yatırım yapmanın manası yok. O zaman elimizde de 3 opsiyon kalıyor.
Moza R3.
Pxn VD4.
Pxn V10 Pro (şu an tek bir yerde stok var yılbaşından sonra gelecek)

Bu önerdiğiniz modeller tak çalıştır bir şekilde Thrustmaster gibi tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor mu?

Bu önerdiğiniz modeller tak çalıştır bir şekilde Thrustmaster gibi tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor mu?
Moza sadece Forza'da tak çalıştır değil bir kaç ayar gerekiyor onun dışında ben PXN ile çalışmayan oyun görmedim. LMU, iRacing, Assetto Corsa'nın tüm serileri(Rally dahil) arcade olarak da Crew Motorfest gayet güzel çalışıyor. Zaten bunların yazılım desteği var Thrustmaster gibi ilkel değiller daha fazla ayar seçeneğiniz var ve sürekli yazılım güncellemesi alıyor. Sen de kendini güncelle hocam Thrustmasterın devri bitti :)

Moza sadece Forza'da tak çalıştır değil birkaç ayar gerekiyor onun dışında ben pxn ile çalışmayan oyun görmedim. Lmu, iRacing, Assetto Corsa'nın tüm serileri(Rally dahil) arcade olarak da Crew motorfest gayet güzel çalışıyor. Zaten bunların yazılım desteği var Thrustmaster gibi ilkel değiller daha fazla ayar seçeneğiniz var ve sürekli yazılım güncellemesi alıyor. Sen de kendini güncelle hocam Thrustmaster'ın devri bitti :)

Sat bunlardan al mı diyorsunuz?

Sat bunlardan al mı diyorsunuz?
İmkan varsa Direct Drive denemeni tavsiye ederim gerçekten G29'u geçtim T300 ile bile çok fark var. Çok güçlü ve temiz sürüşleri var en güzel yanı sıfır ses olması. Thrustmaster'a Gelbura bile sahip çıkmadı geleceği pek parlak değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkan varsa Direct Drive denemeni tavsiye ederim gerçekten G29'u geçtim T300 ile bile çok fark var. Çok güçlü ve temiz sürüşleri var en güzel yanı sıfır ses olması. Thrustmaster'a gelbura bile sahip çıkmadı geleceği pek parlak değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl sahip çıkmadı? G29 ve T300 RS GT kullandım sadece. G29 takoz gibi dümdüz titriyor ama sahip olduğu T300 RS GT hep farklı farklı titriyor daha doğru sunuyor titreşimi. Kayış sesi zevk veriyor bana çok eğlenceli geliyor. Bazen otomatiğe alıyorum saatlerce forumda gezerken kayış sesini dinliyorum öyle zevkli. Dd çok mu farklı gerçekten?

Nasıl sahip çıkmadı? G29 ve T300 RS GT kullandım sadece. G29 takoz gibi dümdüz titriyor ama sahip olduğu T300 RS GT hep farklı farklı titriyor daha doğru sunuyor titreşimi. Kayış sesi zevk veriyor bana çok eğlenceli geliyor. Bazen otomatiğe alıyorum saatlerce forumda gezerken kayış sesini dinliyorum öyle zevkli. Dd çok mu farklı gerçekten?
Gelbura artık Thrustmaster'ın ithalatçısı değil yani duyduğuma göre Thrustmaster Amerika dışına yedek parça temin etmediği için ve bazı başka sebeplerden 1 seneden fazladır anlaşmaları yok. Şuan satılanlar kimin garantisinde belli değil.
DD gerçekten çok farklı. Ben T248 de kullandım seninkine yakındı o da. 1 gün dayanamadık kardeşimle sat bunu dedi. 1 ay amazondan gelmesini beklemiştim bi de :D Şimdiki direksiyonumu denedi o zaman bundan olsaydı sattırmazdım sana dedi :D Kayış sesi dişli sesi fln kafa ütülüyor bir süre sonra. Sadece ses de değil olay direkt olarak feedback motordan geldiği için çok temiz ve kayıpsız geliyor. Yani anlatmayla veya videoyla olacak bir şey değil denemek lazım.

Gelbura artık Thrustmaster'ın ithalatçısı değil yani duyduğuma göre Thrustmaster Amerika dışına yedek parça temin etmediği için ve bazı başka sebeplerden 1 seneden fazladır anlaşmaları yok. Şu an satılanlar kimin garantisinde belli değil.
Dd gerçekten çok farklı. Ben T248 de kullandım seninkine yakındı o da. 1 gün dayanamadık kardeşimle sat bunu dedi. 1 ay Amazon'dan gelmesini beklemiştim bir de :D şimdiki direksiyonumu denedi o zaman bundan olsaydı sattırmazdım sana dedi :D kayış sesi dişli sesi falan kafa ütülüyor bir süre sonra. Sadece ses de değil olay direkt olarak feedback motordan geldiği için çok temiz ve kayıpsız geliyor. Yani anlatmayla veya videoyla olacak bir şey değil denemek lazım.

Biliyorum. Bu arada ben T300 RS GT'yi 2 buçuk yıldır kullanıyorum kafa ütüleme durumu olmadı bende çok zevk veren bir ses alışınca. İlk 1 hafta garip geliyordu kafa yorabiliyordu ama 1 haftadan sonrası zevkli geldi bana. 2 buçuk yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı