Bilgisayarım masaüstü ama BIOS ayarlarında dGPU açık gözükmüyor işlemcim 7800x3D ekran kartım 4070 Ti s. Sizce açmalı mıyım ne yapmalıyım?
sistemi 5 ay önce aldım bios sürümü maximum 5 ay öncesinindir,dGPU açılıp kapatılabiliyor açarım dediğiniz gibi ama işlemcim 7850x3d yanlış yazmışım belki onun vardır biliyor musunuz?Bilgisayarım masaüstü ama BIOS ayarlarında dGPU açık gözükmüyor işlemcim 7800x3D ekran kartım 4070 Ti s. Sizce açmalı mıyım ne yapmalıyım?
Sistemi 5 ay önce aldım BIOS sürümü maximum 5 ay öncesinindir, dGPU açılıp kapatılabiliyor açarım dediğiniz gibi ama işlemcim 7850x3D yanlış yazmışım belki onun vardır biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.