Mouse olarak furylevel z1 öneririmMerhaba. 1500-2000 TL arası bir gaming klavye ve mouse önerilerine açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ikisi icin butceniz 2 bin TL mi?
Mouse olarak furylevel Z1 öneririm.
Klavye bu. Sıfır kapalı kutu.Ayrı ayrı.
Hocam kablosuzlarda daha geç algılama olayı olduğunu duymuştum o yüzden çok sıcak bakmıyorum kablosuzlara kablolu önerilerinize açığım ama.
Rica ederim. Seçiminizde bol şans dilerim.Sağ olun hocam değerlendireceğim
uzatma ve dongle ile bu sorunu çözmüşler ayrıca kabloluda kullanabiliyorsunuz diye biliyorum şuan alınılabilinecek iyi mouselardan kablosuz çok rahat ettirir hemde. bi şans verin derim logitech modellere de bakabilirsinizAyrı ayrı.
Hocam kablosuzlarda daha geç algılama olayı olduğunu duymuştum o yüzden çok sıcak bakmıyorum kablosuzlara kablolu önerilerinize açığım ama.
Uzatma ve dongle ile bu sorunu çözmüşler ayrıca kabloluda kullanabiliyorsunuz diye biliyorum şu an alınılabilinecek iyi farelerden kablosuz çok rahat ettirir hem de. Bir şans verin derim Logitech modellere de bakabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.