R5-7500F RTX 3080 alınır mı?

akkadamuhsin

Femtopat
Katılım
17 Ocak 2025
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bunu almayı düşünüyorum makul geldi. Bu fiyata 0 olarak daha iyi AMD NVIDIA fark etmeksizin sistem var mıdır?

Screenshot_2025-01-17-08-56-24-736_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2025-01-17-08-56-35-068_com.instagram.android.jpg
 

 


8400 F tavsiye etmem diğer sistem alınır. Ve ilk sistem benim attığım sistemden çok daha iyi hem de ucuz PC hocası yazan kasayı alın geçin.
 
Fiyatına daha iyileri bulunabilir. Ve Instagram'dan bırakın bilgisayar almayı kitap bile alınmaz.

Hocam dükkanları var yoksa bende satın alım yapmam. Sorma amacım bu fiyata şu anda bu tarz 2. el ekran kartlı sistemler mantıklı mı diye düşünmekti şu an ya altta atılan pchocası 7800'li sistemi alırım veya 2 3 hafta bekleyip iyi sistemler beklerim şu an pek iyi sistem yok gibi.
 
Çok pahalı. Ekran kartı hariç tüm parçaların muadilini tek tek sıfır alsan bile daha uyguna gelir. Sistemdeki ekran kartı da 2. el zaten. İkinci el bir 3080'e hadi aşırı abartarak 15bin lira(çok daha ucuza bulunur bu arada) değer biçelim. Kalan 28 bin lirayı diğer donanımlar için vermiş olacaksın ki bu aşırı kazık bir fiyat oluyor. Rastgele bir teknoloji mağazasının sitesine girsen bile o paraya çok daha iyisini bulursun. Arkadaşlar birkaç tane örnek atmış bile.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı