GTX1050 Ti Gaming X Sistem Toplama

pc yanlış birşey varmı ?


  • Oy verenlerin toplamı
    8

DeadsCrazy

Kilopat
Katılım
1 Eylül 2017
Mesajlar
1.086
Makaleler
1
Çözümler
6
Topladıgım sistemin parçaları:

Ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC
İşlemci:I ntel Core i3 7100 Soket 1151 3.9GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
Anakart: MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart
Monitör: AOC 21.5" E2270SWHN 5 ms Full HD HDMI MONİTÖR
RAM: 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram
Kasa: EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA
Hardisk: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Yanlış var mı bakar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O da nedir? Sanki Everest yazısı görüyorum. PSU olarak kesinlikle Everest almamalısınız.
Ekran kartı olarak en ucuz neyse onu alın. MSİ alarak ekstra verdiğiniz paranin karşılığını alamıyorsunuz. Önerim Ryzen tabanlı sistem toplamanızdır. Anakartları daha ileriye dönük. HDD olarak Toshiba P300 alabilirsiniz. Toplam bütçenizi söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
 
Intel Pentium G4560 Bu işlemciden bulabilirsen bundan al daha karlı çıkarsın. Arada çok küçük farklar var. i3 7100 ile Karşılaştırmalarını incele.
 
Everesti kötü bulan kesim malesef önyargılı oluyor 1 senedir everest kasa var herhangi bir problemi dahi olmadı ve gayette iyi çalışıyor özellikle bütçesi az olan arkadaşlar korkmasın...
 
Siz insanları yanlış yönlediriyorsunuz ürünü kullanmadan yorumlara bakarak aa evet hadi bizde kötüleyenlere katılalım kafasına sahipsiniz...
 
Bak, yeni üye olmuşsun bize laf atıyorsun bilip bilmeden. Önce öğren sonra gel yorum yap! Everest ürünleri (özellikle bu PSU) kalitesizdir ve büyük ihtimalle sistemi yakacaktır. Kendin kullandığın için bir övme çabasındasın, sonuçlarını düşünmüyorsun. İnternette yazarım ne olacak adama bir şey olursa diye düşünüyorsun. Biz her öneriyi kendimize alır gibi öneriyoruz. Şimdi önce öğren sonra yorum yap.
 
Evet yeni üye olanlar kullandığı ürünü paylaşamıyor veya yorumlayamıyor ama daha önceden üye olan kişi ürünü kullanmasa da yorumlayabiliyor :)

Neyse doğrudur daha fazla tartışmaya girmeyeceğim kimseye de bu ürünü al demeyeceğim,tecrübelerimi yansıttım sadece everest kasadan memnun kalan kullanıcılarda var kötü bulanlarda var bütçe dahilinde bir şey söylemek istedim yine alacak kişi zaten internetten bakarak en iyi tercihi yapacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı