Umut_34
Centipat
- Katılım
- 16 Mart 2024
- Mesajlar
- 389
- Çözümler
- 1
En az 2-4 haftası var.Bir şey soracağım One UI 7.0 geliyor mu bugün peki.
En az 2-4 haftası var.Bir şey soracağım One UI 7.0 geliyor mu bugün peki.
Hocam ben Samsung'un AI özelliğini para ile satması olayını anlayamadım ben millet o kadar para veriyor üstüne üstlük AI için para ödüyor.
Kamerada büyük bir iyileştirme olacağını düşünüyorum çünkü sensörler büyütülmüş bayağı.
Hocam alan olduktan sonra yine aynı tasarımı kullanıyor bu markalar işte elimizden bir şey de gelmiyor maalesef.Yine pas geçip S26 serisini bekleyeceğim. Yıllardır aynı tasarımı kullanan telefonlardan nefret ediyorum. Donanım açısından da bir önceki modellere göre kayda değer bir fark göremedim.
Umarım S26 serisinde satın almaya değecek yenilikler olur.
En azından şu şarj hızını artırın be vicdansızlar.
En az 2-4 haftası var.
Reis sadece türkiye de yok ki samsung adamlar tüm dünyaya yolluyorlar güncellemeyi. İOS gibi herkese aynı anda da gitmiyor türkiye de sunulması da var yani o da 1-2 hafta desen min. 1 ay var.Ne olur gelsin artık iPhone 5sten geçtim One UI 6.1'deki uygulama fotoğrafları arayüz çok kötü geliyor gözüme.
Şu fiyatlarda ben kişisel olarak 15 seçerdim ama bu fiyatlarda kalacağını ben de düşünmüyorum hocam. Slim falan çıkacak mı göreceğiz. Kararı en erken SE4 çıkınca veririm zaten. Bakalım Apple ne hazırlamış?
Hocam bence en temizi çift telefon kullanmak bu devirde 2 tane yurt dışı olacak ios olacak ki veriler eşitlensin. 1 tane sim ömrü dolunca diğerine geçersin zaten hepsi çift simli 1 yıl böyle rahatça geçer.Hocam ben olsam o fiyata 2 tane yurt dışı telefon alırım şu an 15 50 k TR'de Gürcistan'a giderim bir 35kya 15 Pro alırım bir de IP 12 hatta birazdan çıkabilirsem (55/56k) bir IP 13 alırım 8 ay 13 8ay 15 Pro kullanırım. Tabii bu illa iOS kullanılacaktır yoksa S23 alırım 13 alqcağıma.
Hocam bence en temizi çift telefon kullanmak bu devirde 2 tane yurt dışı olacak iOS olacak ki veriler eşitlensin. 1 tane SIM ömrü dolunca diğerine geçersin zaten hepsi çift simli 1 yıl böyle rahatça geçer.
Ben yeni telefon almasam öyle yapacaktım hocam da garanti olsun diye tr den aldım.Vallahi bende S23ü verip yurt dışı 15 promu alsam diye düşünüyorum ama şundan korkuyorum hocam her an o her yıl 8 ay hakkı kuralı kalkabilir kalkarsada 55k çöp.
Ben yeni telefon almasam öyle yapacaktım hocam da garanti olsun diye TR'den aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.