S23 serisini nasıl buldunuz?

S23 iPhone 13'ten iyi yalnız. Hem daha fazla verip hem daha düşük bir cihaz almak mantıklı değil.
Ya hocam illaki unuttuğum bir şey vardır da şimdi S22 4 yıl güncelleme garantisi almıştı bu telefonda 4 yıl alırsa iPhone 13'ün de 4 yıl gibi bir güncelleme süresi kaldı, zaten Apple yazılım olarak çok başarılı ve A15 günümüzde hala hızlı tabii ben olaya böyle baktım sizin de fikirlerinizi duymak isterim, belki S23'ün işlemcisi A15'ten hızlıdır.

S22 Plus fiyatlarını düşününce dediğin fiyattan gelir muhtemelen. Pahalı fiyatlar açıkçası.

13 128 GB modeli fiyat olarak o da mantıksız.
Technopat sitesinde yazıyordu.

Düz S23 için S22'ye göre aman aman farkı yok işlemci dışında. Benim hoşuma giden yenileme ve ilk alım kampanyaları. Yeni alacaklar için S23+Watch5 44MM 24999 TL gerçekten çok iyi. Keza yenileme kampanyalarında da lansmana özel S22 serisine yaklaşık 18-20 bin TL gibi bir değer biçilmiş. Birkaç güne bu ayrıntılar da netleşirse elimdeki Watch 4 Classic ve S22'yi elden çıkarıp cüzi bir miktar ödemeyle S23+Watch 5 44MM ikilisine geçmeyi düşünüyorum.

S23+Watch 5 44MM ikilisine geçmeyi düşünüyorum.
Bakalım fiyatı ne olacak. S23+ UFS 4.0 destekliyor. S23 3.1 destekliyor. 128 GB boyutunda UFS 4.0 modülü Samsung'un elinde yok. Kamera alt yapısı aynı. Boyut ve batarya hacmi farkı da var.

@çokdüşünenbiri Fiyatı 33 bin TL, S23 modeline göre fiyat olarak çok mantıksız. Birkaç aya fiyatları da gözle görülür düşecektir.

Son düzenleme:
Bakalım fiyatı ne olacak. S23+ ufs 4.0 destekliyor. S23 3.1 destekliyor. 128 GB boyutunda ufs 4.0 modülü Samsung'un elinde yok. Kamera altyapısı aynı. Boyut ve batarya hacmi farkı da var.

@çokdüşünenbiri fiyatı 33 bin TL, S23 modeline göre fiyat olarak çok mantıksız. Birkaç aya fiyatları da gözle görülür düşecektir.

S23'ün 256 GB'lık versiyonu ufs 4.0 mı? Bir de bazı kaynaklarda S23'ün 45watt bazı yerlerde 25watt desteklediği yazıyor doğrusunu biliyor musunuz?

Ultra hariç diğer modellerin arka kamera tasarımı bana biraz boş geldi S22 ve S21 serisine göre. Bunun haricinde pil konusunda kapasiteler biraz artmış gibi. Şarj konusunda düz S23 niye 25W'da kalmış anlamadim kameralar da iddialı gözüküyor gece cekimleri konusunda.

Evet, yeni tanıtıldı nasıl buldunuz? Sizce iPhone 14 serisine uygun fiyatli iyi bir rakip olabilir mi?

Bilmiyorum son zamanlarda Apple gibi sadece şunu değiselim basalım piyasaya havasında gibiler IPhone'lardan ucuz olduğu için tercih edilebilir ben S22 ile arasında fazla fark göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı