10 GB veriyi nerede saklamak gerekir?

3 tane 64 GB USB bellek var bende. Hepsine aynı veriyi kopyalasam nasıl olur? İnternetim çok hızlı değil. Bulut biraz geride kalıyor gibi.

3 tane USB bellekte saklamak mantıklı bir şey mi? Güvenlik açısından garantiye oynamak istiyorum. Üçü de aynı anda bozulacak şart yok diye düşünüyorum. Düşünceniz nedir?

Bu işi garantilemenin en iyi yönü USB'ye yedeklemek USB olmazsa hard diske yedek almak ani bir kayıp olayında hemen geri getirilebilir en son da paralı bir yön Drive tercih edilebilir ama bence USB.
 
Onlarca flash belleğim oldu sadece biri bozuldu bugüne kadar. Bence en güvenilir depolama aygıtı küçük dosyalar için. Düşse bir şey de olmaz. Sadece başkasının eline geçip geçmemesi sizin elinizde ben hiç kaybetmedim çok şükür bugüne kadar. Nereye koyduğunuza dikkat edin yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işi garantilemenin en iyi yönü USB'ye yedeklemek USB olmazsa hard diske yedek almak ani bir kayıp olayında hemen geri getirilebilir en son da paralı bir yön Drive tercih edilebilir ama bence USB.

Google Drive ücretsiz 15 GB kadar alan vermekte. Arkadaşın dosyası 10GB. Paralı yön demek saçma olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seyehatta kaybolma olasılığını çoğu flashda anahtarlık icin baş kısmında bölme var. Anahtarlıgına takabilir.

Hojam neden bu kadar kolay soruyu hizli sekilde cevaplamiyouz Google Drive blutuna yedekleyin 15 GB yer veriyor orada istediginiz zaman indirebilirisniz.
 
En fazla iki tane flasha yazar, birini evde bırakır birini yanına alır, ama data boyutu artmayacaksa 64 gb lık usb ye ne gerek var alırsın iki tane 16 lık ama kaliteli, senelerce saklarsın. Bende hala çalışan Kingston Data Traveler var işe başladığımda vermişlerdi 16 yıldır tık demeden çalışıyor.
 
Harici diskler nasıl sizce? WD My Passport mesela? Birden fazla alınsa nasıl olur?
Hocam siz 10GB veri dediniz eğer çoksa elbette mantıklı iyi olur fakat 10GB gibi bir veri için HDD para israfı
 
Harici diskler nasıl sizce? WD My Passport mesela? Birden fazla alınsa nasıl olur?
Fazla uğraşmaşın. Atın bir tane flashınıza. Flashınızıda anahtarlığa takın. Fazla kasmaya gerek yok. Flash kırılmasın korkuyorum vs diyosanız kılıflar satılıyor flashlar icin onları kullanın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı