capitaogrande
Kilopat
Daha fazla
Gigabyte ile farkları nelerdir acaba?MSI MAG274QRFw X32'ye bakabilirsin.
MSI'ın renk gamutu, Gigabyte'ın ise parlaklığı biraz daha iyi. Kontrast oranları benzer.Gigabyte ile farkları nelerdir acaba?
Sizin incelemeniz dışında hiçbir kullanıcı yorumu vs. görmedim MSI modelin. Yeni çıkan bir model mi acaba?MSI'ın renk gamutu, Gigabyte'ın ise parlaklığı biraz daha iyi. Kontrast oranları benzer.
Onun dışında ikisinin de kalibrasyonu iyi.
TR ye yeni geldi, yine de eski değil yeni bir model sayılır. Şahsen ben monitörü beğendim.Sizin incelemeniz dışında hiçbir kullanıcı yorumu vs. görmedim MSI modelin. Yeni çıkan bir model mi acaba?
Şu an sizin önerinizle en çok MSI'a yaklaştım. Bende şu an Lenovo Region 25i-30 diye bir model var hocam, zamanında fiyat performans diye almıştımTR ye yeni geldi, yine de eski değil yeni bir model sayılır. Şahsen ben monitörü beğendim.
Ben genel de beğenmediğim ürünlerin incelemesini yapmam açıkçası. Uğraşmaya değmez çünkü. Bu yüzden kronik bir sorun olmadıkça beğenmeyeceğin bir modele benim rehberim de kolay kolay denk gelmezsin. Ha ama coil whine, ölü piksel vs özellikle bir sorunu vardır burası beni aşar.Şu an sizin önerinizle en çok MSI'a yaklaştım. Bende şu an Lenovo Region 25i-30 diye bir model var hocam, zamanında fiyat performans diye almıştımŞimdi onu satıp, üstüne o kadar para koyup almaya değer değil mi
![]()
Zaten konudaki yetkinliğinizi bildiğim için sizin öneriniz benim açımdan önemli, teşekkür ederim. Benim teknik bilgim neredeyse hiç yok, bu monitörümün de renk ve parlaklık performansından memnunum ben açıkçası. Sadece fps oyunları oynadığım için hz yükseltmesi (mevcut monitör 165 hz) ve 27 inch e geçiş yapmak istiyorum. Çıkabileceğim maksimum bütçe de 15 bin maalesef. Bu parayı vermişken de o geçişi hissedebileyim istiyorum açıkçası doğal olarak..Ben genel de beğenmediğim ürünlerin incelemesini yapmam açıkçası. Uğraşmaya değmez çünkü. Bu yüzden kronik bir sorun olmadıkça beğenmeyeceğin bir modele benim rehberim de kolay kolay denk gelmezsin. Ha ama coil whine, ölü piksel vs özellikle bir sorunu vardır burası beni aşar.
Ben olsam biraz ekler 4k monitör alırdım. Yine de 2k arıyorsan MSI incelemeye göre bayağı iyi. Değer mi değmez mi emin değilim. Kullandığınız monitöre göre çok daha iyi ancak çağ atlatmaz. 12k falan olsa daha iyi olurmuş.
Hız konusunda 320hz nin hakkını MSI bu modelinde veremiyor bilgin olsun.Zaten konudaki yetkinliğinizi bildiğim için sizin öneriniz benim açımdan önemli, teşekkür ederim. Benim teknik bilgim neredeyse hiç yok, bu monitörümün de renk ve parlaklık performansından memnunum ben açıkçası. Sadece fps oyunları oynadığım için hz yükseltmesi (mevcut monitör 165 hz) ve 27 inch e geçiş yapmak istiyorum. Çıkabileceğim maksimum bütçe de 15 bin maalesef. Bu parayı vermişken de o geçişi hissedebileyim istiyorum açıkçası doğal olarak..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.