hamza0rikoCr7
Picopat
- Katılım
- 9 Ocak 2025
- Mesajlar
- 128
- Çözümler
- 1
Selamlar, dodi repackstan RDR 2 indirdim ve oyun bal gibi çalıştı, oyunun dosya konumundaki EXE'yi tarattım, 4 PUP çıktı, false positive mi ya da silmem gerekli mi?
Saolun hocam birde Emp.dll taradım 50 virüs buldu virüsmü?VirusTotalNormalde rastgele 4 antivirüs uyarı vermiş derdim de bu sefer aralarında Avast ve AVG de var. False positive herhalde.
Değil, oyunu kırmak için gereken bir dosya.Saolun hocam birde Emp.dll taradım 50 virüs buldu virüsmü?VirusTotal
Hepinize teşekkür ederimNormalde rastgele 4 antivirüs uyarı vermiş derdim de bu sefer aralarında Avast ve AVG de var. False positive herhalde.
Kaspersky Hitman Pro falan işaretlemediği sürece pek endişelenmeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.