Frisby ve Everest önerilmemesi

Bu iki marka güvenilir mi ?

  • Evet, alabilirsin.

    Oy: 0 0,0%
  • Hayır, büyük sorunları var ve güvenilir değil.

    Oy: 21 95,5%
  • Ufak tefek sorun var ama sorun oluşturmaz.

    Oy: 1 4,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    22

171775

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2017
Mesajlar
747
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim bildiğim bir kanal var, Volkan Oyun Kuvvetleri diye (Reklam yapmak gibi olmasın ama çok samimi ve bilgili.) Bu abimiz EVEREST ve FRISBY marka hiçbir ürünü önermiyor. Bunun sebebi nedir?
Ben de güvenmemeye başladım sonuçta bayağı bilgili bir insan.
 
Kanalı biliyorum. Kötü değil. Biz de (aklı olan herkes de) hiçbir Everest ve Frisby ürünü önermiyoruz. Hepsi çok kalitesiz. Ayrıca Çin'deki adsız yerlerden alıp logo basıp satıyorlar. Yani kesinlikle alınmamalı.
Yani sorunlunun da ötesi bunlar sorun, sözlükte kalitesiz ve sorunun karşılığı.
 
Kanalı biliyorum. Kötü değil.
Çok iyi değil mi? :)

Biz de (aklı olan herkes de) hiçbir Everest ve Frisby ürünü önermiyoruz. Hepsi çok kalitesiz. Ayrıca Çin'deki adsız yerlerden alıp logo basıp satıyorlar. Yani kesinlikle alınmamalı.
Yani sorunlunun da ötesi bunlar sorun, sözlükte kalitesiz ve sorunun karşılığı.
Almam o zaman. Teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para verseler alıp kullanma. Yani bunlar cidden rezil. Kanal da çok iyi değil, iyi. Sistem toplama vs. konusunda ve basit bilgilerde iyi olsa da biraz daha detaya girince yapamıyor.
 
Şu an Everest KB-R88 kullanıyorum ve hediye geldiği için kullanılmamazlık etmedim. Şu an 6 aylık ve sağlam. Ancak 5 santimden düşse kasası patlayacak gibi duruyor tuşlara sert bassam kesin switchleri kırılır.
 
Bir ürüne kalitesiz diyebilmek için alternatif gösterebilmelisiniz :D
Bu ürünler gibi diğer ürünler de Çin menşeili ve çoğunlukla benzer elemanlarla yapılmaktadır.
Ama fiyat farkları kıyaslandığında arada uçurumlar bulunmaktadır.
Hangi ürünlerin hangi ürünlerle kıyaslandığı ise, teknik verilerini ortaya koyarak sunulabilir.
 
Tabii, siz Everest alın @Mr_YAMYAM. Bildiğiniz rezil kalitesiz ürünler.
Örneğin VOK'un monitör bilgisi yerlerde, rezalet.
Ben everest ve frisby ürünlerin HDD kutularından kullanıyorum.
Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Alternatif bir marka öneriniz varsa alayım. Yoksa ürünleri detaylıca belirtiniz ki kıyaslama yapabilelim.
 
Bütün ürünlerini ucuz yollu, dandik malzemeli, kalitesiz yapan markalar çünkü. Ürünlerinin satılma sebeplerinde de ışık, tasarım ve ucuz fiyatlar mevcut.

Adam switche bakmadan - Aa 150 TL'ye mekanik + RGB ledli klavye. Bilek desteği bile var. Neden 400 500 TL veriyim ki deyip alıyor? Ama içinin çöp olduğunu bilmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı