Monster GTX 1050 oyunlarda donma ve kasma sorunu

neo456

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2017
Mesajlar
1
Yeni aldım 1 hafta oldu en düşük donanım isteyen oyunlarda bile kasıyor. Şaşırdığım konu FIFA17'de 90 FPS alıyorken kasma olması, önerinlerinizi bekliyorum.

Not: Driver güncelleme vs işlemlerin hepsini sorunsuz yaptım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster abra a5 V9.2 kullanıyordum 1050'ti benimde böyle sorunum vardı ilk gün daha sonra çözdüm şu adımları uygulaman sana yardım eder belki ben böyle düzelttim.

  • Windows 10 sürümünü güncelleyin (önemli bu)
  • Windows'u kurtarma seçeneklerinden temiz bir şekilde yeniden kurun
  • Driver'leri elle kurun (Control Center) uygulamasını kurmayın klavye ışıklandırması
  • Görev yöneticisi açıp varsa rerun32.exe dosyasının konumuna gidip exe'yi silin
  • Disk temizleme bölümünden "sistem dosyalarını temizle " kısmına girip" windows.old " u seçip temizletin 5gb alan açılacaktır.
Forum içinde bulunan sistem onarımı konusundan'da ekleme yaparak performansı daha da iyleştire bilirsiniz TIKLA
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı