4 tane SATA portu bulunmakta. 3 adet daha takılabilir.
Dönüştürücü ile M.2 SSD kullanmanı öneririm.
PCI-e 2.0 X1 yavası 500 MB okuma/yazma hızı alacaksın fakat kablo karmaşıklığın olmaz. M.2 SSD daha iyi olur.
Şöyle bir ürün.Dönüştürücü dediğiniz nedir hocam?
Şöyle bir ürün.
M.2 SSD'yi bu dönüştürücüye takıp sonrasında anakartındaki X1 slotuna takıyorsun. Video bırakayım daha iyi anlarsın.Tam olarak ne işe yarıyor hocam çok anlamıyorum bu şeylerdende.
M.2 SSD'yi bu dönüştürücüye takıp sonrasında anakartındaki X1 slotuna takıyorsun. Video bırakayım daha iyi anlarsın.
![]()
Kioxia Exceria G2 1 TB 2100 - 1700 MB/s PCIe M.2 SSD Fiyatı ve Özellikleri
Kioxia Exceria G2 1 TB 2100 1700 MB s PCIe M.2 SSD özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Evet kullanabilirsin. SATA veya HDD gibi depolama araçlarından daha mantıklı.İzledim hocam bu attığınız SSD ile dönüştürücüyü alıp direkt videodaki gibi kullanabiliyor muyum ve bu SATA HDD almaktan daha mı mantıklı?
Evet kullanabilirsin. SATA veya HDD gibi depolama araçlarından daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.