CristianoRonaldo30
Hectopat
- Katılım
- 10 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 761
- Çözümler
- 2
Çalışır gibi. Önerilen olarak 250W isteniyor aynı şekilde ama eski güç kaynakları ve kalitesiz güç kaynakları vaat ettiklerini veremedikleri olabiliyor.Bu güç kaynağına GTX 750 Ti takılır mı?
Çalışır gibi. Önerilen olarak 250W isteniyor aynı şekilde ama eski güç kaynakları ve kalitesiz güç kaynakları vaat ettiklerini veremedikleri olabiliyor.
Hocam bu 5 para etmez şeyi niye aldınız ki? Hali hazırda sizde var sanıyordum. 500TL'ye filan 450-500W filan enazından günü kurtarırdı.Hocam PSU aldım şimdi hangi ekran kartları alınabilir?
Hocam 500 TL ye arkadaşımdan 500w psu aldım. Sorunu yokHocam bu 5 para etmez şeyi niye aldınız ki? Hali hazırda sizde var sanıyordum. 500TL'ye filan 450-500W filan enazından günü kurtarırdı.
İşlemciniz nedir?
Tamamdır hocam, hayırlı olsun. Aerocool almışsınız ayrıca, kötü marka sayılmaz.Hocam 500 TL ye arkadaşımdan 500w psu aldım. Sorunu yok
Tamamdır hocam, hayırlı olsun. Aerocool almışsınız ayrıca, kötü marka sayılmaz.
İşlemci modelinizi bir de bütçenizi söyleyin, bakalım ne kartlar var.
GTX 750Ti bile darboğaz yapıyor ama o bütçeye RX 470, 560 veya GTX 1050Ti, 960, 970 iyi olur. Ciddi anlamda darboğaz olur, genede grafikleri kökleyip iyi kötü oynarsınız.Q8300 hocam. 1000-1300 TL.
GTX 750 Ti bile darboğaz yapıyor ama o bütçeye RX 470, 560 veya GTX 1050 Ti, 960, 970 iyi olur. Ciddi anlamda darboğaz olur, gene de grafikleri kökleyip iyi kötü oynarsınız.
CS2, Valorant gibi Online oyunlar için tabii işlemci değişimi şart.
GTA 5, Crysis, Witcher 3 gibi oyunlarda bir sıkıntı olmaz.
2009 çıkışlı bir işlemci sonuçta hocam. Fazla birşeyde beklememek lazım.Her türlü golu işlemciden yiyorum sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.