Hocam bendede r5 7560h rtx4060 var 100 fpse düşüyor çatışmada normal gibi.200fps alıyorum genelde ama.
Hayır değil. Oyun için kullanımlar ne durumda? Sıcaklıklar, GPU'nun ve CPU'nun % kaç kullanıldığı vesaire? Oyundayken ana ekran kartınız yani 3050 kullanılıyor mu? Laptopu performans modunda kullandığınızdan emin olun.
%60 - %70 CPU, %85 civarı bellek kullanıyor. Laptop performans modunda. Oyunda da fazla ısınmıyor.
Fazla ısınmıyor diye bir değer yok. Oyun içindeyken bakın sıcaklıklara ve kullanımlara. MSI Afterburner kullanın.
%60 - %70 CPU, %85 civarı bellek kullanıyor. Laptop performans modunda. Oyunda da fazla ısınmıyor.
Reis ortalama GPU 62, CPU 83'lerdeydi.
İsterseniz bilgisayarı bilgisayarcıya gönderin temizlesin. Bende de 3050 laptop var ve gayet güzel oynatıyor. NVIDIA sürücülerini GeForce Experience veya NVIDIA App varsa oradan güncelle. Ayrıca Intel grafik kartını da güncellemeyi unutma /link Intel® Driver & Support Assistant[ burdan indirebilirsin asistan kurarak.
Driverlarını kontrol et. Unlostun CS 2 için ayar videosu var onu izle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.