Biyolojiyi sevmiyorum, çok eksiğim ve kısıtlı bir zamanım var. Kolay net getirecek AYT biyoloji konularını yazabilir misiniz?
Sistemlerde sıfır mısın ya da öyle hissediyor musun çalıştın mı daha öncesinde? Ona göre çıkan garanti konuları yazacağım. Eğer sıfırım diyorsan bazı sistem konularını önereceğim.
Endokrin, Dolaşım, Solunum, ÜrinerSıfırım.
Endokrin, dolaşım, solunum, üriner.
Bunlardan garanti 1 soru çıkıyor diye biliyorum. Sırası nasılsa öyle çalışırsan güzel olur. Herhangi bir hocadan dinleyebilirsin.
Ekoloji, protein sentezi, canlılık ve enerji, bitki.
Bunlardan da 2 soru geliyor. Bitki önemli ve uzun bir konudur. Sıfır olmasaydın sistemlere tüm çalış diyecektim üzerinden geçebilirdin ama sıfırmışsın. Full tekrar videosuyla da olacak gibi değil. En iyisi bu dediğim konulara çalış.

Rica ederim kolay gelsinÇok teşekkür ederim, minnettarım
 Bu arada Biosem kanalını öneririm ben oradan çalışmıştım süper anlatıyor
 Bu arada Biosem kanalını öneririm ben oradan çalışmıştım süper anlatıyorBu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.