Merhaba. Call of Duty: World at War oyununda menü açılıyor. Intro izlenebiliyor ama intro bittikten hemen sonra oyun başlamak yerine siyah ekranda kalıyor. Oyun lisanslı. Steam'den alındı. Acaba ne yapmam lazım? Teşekkürler.
Windows Update ile gelen sürücü güncelleştirmelerini yapıp sistemi baştan başlatınca siyah ekran sorunu çözüldü ancak şimdi de başka bir sorun var. 16:9 ekrana 4:3 çözünürlükte oyunu gösteriyor. Ayarlardan değiştirmek mümkün ama oyunu her başlattığımda tekrar 4:3 ekrana dönüyor.Dosyaları doğruladınız mı?
Ayarlarda display kısmına bakın.Windows Update ile gelen sürücü güncelleştirmelerini yapıp sistemi baştan başlatınca siyah ekran sorunu çözüldü ancak şimdi de başka bir sorun var. 16:9 ekrana 4:3 çözünürlükte oyunu gösteriyor. Ayarlardan değiştirmek mümkün ama oyunu her başlattığımda tekrar 4:3 ekrana dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.