Bilgisayara Windows 11 kurdum. Valorant'ı indirip girdiğimde VAN9003 hatası aldım ne yaptıysam bir türlü düzelmedi.
Eki Görüntüle 2444141
secure boot ve tpm ile ilgili tüm ayarları yapmama rağmen aynı değişen bir şey yokSecure Boot ayarlarınızı yapın.
evet yaptımBIOS'a girip Secure Boot ayarlarını yaptın mı?
CSM Mode ayarını UEFI olarak değiştirdiniz mi?secure boot ve tpm ile ilgili tüm ayarları yapmama rağmen aynı değişen bir şey yok
evet yaptım
evet onu da yaptımCSM Mode ayarını UEFI olarak değiştirdiniz mi?
Windows'un arama yerine msinfo yazın. Ardından ortalarda bir yerde Güvenli Önyükleme Durumu yazar. Eğer orada Kapalı yazıyorsa yanlış bir ayar yapmış olabilirsiniz. Eğer açık yazıyorsa ve halen aynı hatayı alıyorsanız bilmiyorum.evet onu da yaptım
Güvenli önyükleme Durumu desteklemiyor yazmaktaWindows'un arama yerine msinfo yazın. Ardından ortalarda bir yerde Güvenli Önyükleme Durumu yazar. Eğer orada Kapalı yazıyorsa yanlış bir ayar yapmış olabilirsiniz. Eğer açık yazıyorsa ve halen aynı hatayı alıyorsanız bilmiyorum.
BIOS modun eski olabilir mi?Güvenli önyükleme Durumu desteklemiyor yazmakta

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.