Fare Tutuş Şekliniz Nedir?

  • Konuyu başlatan Mr.Acar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 23.792

Nedir?

  • Claw Grip

  • Palm Grip

  • Fingertip Grip


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Benim elim, ayam çok büyük o yüzden yer yer fingertip grip, yer yer claw grip. Mouse el ayama hiç oturmuyor. Önerinizi bekliyorum gençler, bana uygun bir mouse önerin lütfen.

Not : Osmanlı delileri gibi elim var. :(
Çok yanlış geldiniz ben size bunu sormadım isterseniz yeni konu açın.

Technopat Forum'da Konu Açma


Oyun oynarken pençe.Oynamıyorken Fingertrip

Fingertrip'in Türkçesi yok mu? :D
 
@Mr.Acar, sorduğunuz sorunun cevabını zaten ilk cümlede vermiş bulunmaktayım. Ekstra olarak da bir iki cümle ekledim. Soru açmak istesem zaten açarım. Gene de teşekkür ederim bana konu açma linkini gönderdiğiniz için.
 
Siz tutuyorsanız sayılır.



G900?

Zengin. :D

Ama yanlış hatırlamıyorsam G900 Palm Grip için uygun değil. Ama olsun o mousenin varlığı yeter. :D
Zenginlik değil dostum çalışıyorum ve araba ihtiyacım hiç olmuyor Ford focus vardı 25.000 TL tuttu gayet üst düzey topladım monitör, PS4, PC, ekipman daha 1500 TL daha fazla tuttu onuda maaş ile ödedim bayağı yatırım yaptım. :) Ama gene de maaşım 21 yaşına göre bayağı yüksek 3400 TL bilgisayar mühendisliği okuyorum seneye bitecek ve askerlik. :)
 
G402 - Fingertip. Mouse önerilerinde ergonomi herkeste farklıdır diye boşuna denilmiyor sürekli.
Evet, öyle. O yüzden bir mağazada deneyip alınız diyoruz.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı