Klavyeye okadar para vermek gereksiz sırf hall effect diye , monitör daha önemli .Merhaba şu anda mevcut olarak kullandığım ViewSonic VX2458-MHD ve James Donkey 619 var. Şimdilik sadece EZ63 mü alayım sizce yoksa 3-4 bin bandında bir klavye ile 4-5 bin bandında monitör mü alayım?
Merhaba şu anda mevcut olarak kullandığım ViewSonic VX2458-MHD ve James Donkey 619 var. Şimdilik sadece EZ63 mü alayım sizce yoksa 3-4 bin bandında bir klavye ile 4-5 bin bandında monitör mü alayım?
EZ63'e o kadar para verilmez. MCHOSE G75 Pro alıp geri kalanı monitöre yatırmak iyi olur.
Klavyenin tuşlarını pek sevmedim de onlara uygun keycap bulabilir miyim?
Evet Temu'dan falan bulabilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim peki YUNZII IF99 Mekanik Klavye [Ön Sipariş] bu klavye nasıldır acaba? Klavye için biraz daha bütçe ayırabilirim çünkü.
Bu da alınır hocam %100 isteniyor ise.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1 kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum ondan eğer daha iyisi varsa eğer biraz daha pahalı şekilde ona da bakabilirim.
Bu yeterli olur hocam monitöre atın parayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.