Turkcell data paketi bitmiyor

Katılım
17 Aralık 2015
Mesajlar
4.227
Çözümler
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Her ayın 10'unda haklarım yenileniyor. 9 Nisan da baktım 700 MB internet hakkım kalmış, bitmesin diye 2 GB ek paket aldım. Ayın 10'una kadar idare etmek için çünkü limit aşımı yaparsam aldığım 2 GB ücretinden daha fazlasını öderdim.

Neyse 10 Nisan oldu ve haklarım yenilendi. 2 GB netten de 1.5GB kalmış. Süresi bitmeden kullanayım dedim. Yaklaşık 3 saat boyunca interneti bitirmeye çalıştım ama bittiğine dair mesaj gelmedi. Tam tersi interneti kullanma süren bitti diye mesaj geldi. Baktım ki hiç harcama olmamış 1.5GB hiç kullanmadan gitmiş.

Üstüne kullanmaya devam ediyorum, yaklaşık 3 saattir YouTube'da video izliyorum ama aylık hakkım hiç düşmemiş.

Turkcell de bir sorun mu var yoksa aylık 650 lira maksimum fatura limiti mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün gelen mesaj. Tanımlama olduysa bu internetten kullanıyor olabilir kontrol et.

Kullanmaya devam ediyorum ve hala düşmüyor hocam. Bir anda paketi çekmesin bunlar? 😅

Ayrıca anlık olarak düşmez diye biliyorum. Dikkatli olmakta fayda var.
 

Dosya Ekleri

  • SmartSelect_20250410_102219_Messages.jpg
    SmartSelect_20250410_102219_Messages.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 35
Bugün gelen mesaj. Tanımlama olduysa bu internetten kullanıyor olabilir kontrol et.
Aynı mesaj geldi şuan. Kontrol ediyorum paketi...

Edit: Evet 2GB lık paketi tanımlamışlar, kullanalım bakalım gidecek mi.?

Edit2: Kullanım yapıyorum ama hala ana paket veya hediye gelenden düşme yapmıyor. Fatura üst sınırı olayına bakınacağım biraz.

Edit3: Turkcell faturalı aboneler için üst limite baktım fakat hiçbir bilgi bulamadım. Umarım patlamam. 😅

Edit4: Verdikleri bedava 2GB hiç azalmadan kullanma hakkım bitti. Kendim paketim var sadece ama hala azalma olmadı. Bakalım sonucu nereye varacak.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı