Technopat açılmıyor. Anasayfaya giremiyorum, daha önce açılmış olan bir sayfa çalıştı oradan konu açtım, anasayfa butonuna bastığımda error 500 yazıyor.
Technopat açılmıyor. Anasayfaya giremiyorum, daha önce açılmış olan bir sayfa çalıştı oradan konu açtım, ana sayfa butonuna bastığımda error 500 yazıyor.
Şu an giriliyor da serverları rezalet bu forumun. Dolayısıyla çok sık kopuyor. Her gün en az 1 kere denk geliyorum patladığına.Technopat açılmıyor. Anasayfaya giremiyorum, daha önce açılmış olan bir sayfa çalıştı oradan konu açtım, anasayfa butonuna bastığımda error 500 yazıyor.
Baltaş hocamla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam. Siber saldırılar eskisine göre çok fazla artmış durumda.Baltaş gittiğinden beri nedense site sürekli sorunlu. Ya sürekli captcha soruyor ya da açılmıyor timeout veriyor.
Durmadan DDOS yiyor site. Bu yüzden normal.Şu an giriliyor da serverları rezalet bu forumun. Dolayısıyla çok sık kopuyor. Her gün en az 1 kere denk geliyorum patladığına.
Ne alaka hocam, Baltaş sitenin güvenlik duvarı değildi.Baltaş gittiğinden beri nedense site sürekli sorunlu. Ya sürekli captcha soruyor ya da açılmıyor timeout veriyor.
Ben öyle bir şey demedim ki. Sadece o gittiğinden beri site sürekli sorunlu diyorum.Ne alaka hocam, Baltaş sitenin güvenlik duvarı değildi.
Baltaş hocamla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam. Siber saldırılar eskisine göre çok fazla artmış durumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.