50cc ve altı motorların + 250-4kw elektrikli bisikletlerin ehliyet gerektirmediğini biliyorum.Ehliyeti olmayan birisi nasıl 50cc motor kullansın?
Mevlüt yemeği işleri zor demek pek cazip gelmedi. Akran kişilerle ortam kurduğunuz taktirde sizin için aynı zamanda keyifli de olabilir. Her işin zorluğu elbette var ancak kafanızı patlatarak yorulacağınız bir iş değil. Tepsi tutmak veya masaya tabak koymak kadar zorluğu da olsun.
Ben genel olarak sadece komilik yapmaktan bahsettim hocam. 18.00'de hazırlığa başlayıp 20.00 gibi dağıtım yapılıyor. 23.00-24.00 duruma göre toparlanıp günlük ücret alınıp dağılma durumu söz konusu olan yerler var. O sebeple önerdim. Sabah git akşam gel düzeni olarak değil. Sizin bahsettiğiniz sistem elbette daha zorHocam o işte çalışmadan yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum, sabahın 6'sında araç yüklemeye gidiliyor masalar kazanlar tüpler yükleniyor 7-8 arası yemeğin yapılacağı yere geliniyor, 3-4 saat kurmadır yemek yapmayla uğraşıp akşam 8-9'a kadar yemeğin dağıtılması sürüyor, 100'den fazla yemeğe katılmışımdır bazıları 3-4 saat sürdüğü oluyordu bazen gece 3 gibi bitirdiğimiz oluyordu yatılı olarak 2 gün süren yemeklere de gittim ama geneli dediğim gibi sabah 6 gece 12 çalıştık.
Bu açıdan tabiki gezip dolaşmasını gönül ister. Ancak aile veya maddi durumunu bilemeyiz. Kendi kazancıyla bir şeyler almayı hedefliyor olabilir veya durum böyle gerektiriyor olabilir ve yapılan yorumlar buna yönelik tahmin ediyorum. Eğer herhangi bir aile veya maddi sorun yoksa tabiki gençliğinin baharında gez dolaş isteriz abiler olarak.Bence çalışma bu yaşlarda gez dolaş bende çok büyük değilim ama sana verebileceğim tavsiye budur.
Açık konuşmak gerekirse maddi durumum ortalama. Ben para kazanmanın zorluğunu anlamak istiyorum. Bu yüzden bir işe girmek istiyorum.Bu açıdan tabiki gezip dolaşmasını gönül ister. Ancak aile veya maddi durumunu bilemeyiz. Kendi kazancıyla bir şeyler almayı hedefliyor olabilir veya durum böyle gerektiriyor olabilir ve yapılan yorumlar buna yönelik tahmin ediyorum. Eğer herhangi bir aile veya maddi sorun yoksa tabiki gençliğinin baharında gez dolaş isteriz abiler olarak.
Açık konuşmak gerekirse maddi durumum ortalama. Ben para kazanmanın zorluğunu anlamak istiyorum. Bu yüzden bir işe girmek istiyorum.
Mahallemde esnaf olarak çalışabileceğim tek berber var. Ondada sadece saçları süpürmekten başka birşey yapmicağım bir iş.Amacın oysa mahallenin bir esnafında çırak olarak çalış. Senden küçük olduğum yaşlarda kasapta çalışmıştım haftalık 100 TL'ye. Hayatın ne kadar zor olduğunu görürsün.
Mahallemde esnaf olarak çalışabileceğim tek berber var. Ondada sadece saçları süpürmekten başka bir şey yapmicağım bir iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.