14 yaşındaki birisi nerede çalışabilir?

Seni çalıştıran el altından çalıştırır. Yani yasal değil. Çocuk işçiliğine girer. Zaten bunu sallamayan adam senin işinin hakkını verir mi sence? O kadar para kazanmak istiyorsan Matematik, İngilizce falan çalış, arkadaşlarının sınav ve ödevlerine yardım et.

Nasıl yok. Rahatlığına düşkün bir insan değilsen aslında iş bulmak aşırı kolay olmasa da kolay. Ben burada (İstanbul'da) evden çıktığım gibi bir sürü tatmin edici maaşlı yerler görüyorum. Şu an sanayide 10 saat süre ile çalışarak haftalık 550 TL alıyorum ve yaşım 15.

Aga İstanbul ile Hatay'ı kıyaslamak ne kadar doğru ki. Sana şöyle diyeyim 50'den fazla mekana sordum 2 tanesi alım yapacaktı onlardan 09.00'dan akşam 21.00'a kadar günlüğü 50 TL üstelik mekanlar 4-5 katlı mekanlardı yani bu işi kabul etmediğim için rahatıma düşkün mü oluyorum?

Ben 1 yıl çalıştım eczanede 600 TL alıyordum reçete girmeyi bile biliyordum ilaçları anında yetiştiriyordum 2019 Eylül 9'da başladım 2020 Ekim 9'da çıktım.

Seni çalıştıran el altından çalıştırır. Yani yasal değil. Çocuk işçiliğine girer. Zaten bunu sallamayan adam senin işinin hakkını verir mi sence? O kadar para kazanmak istiyorsan matematik, İngilizce falan çalış, arkadaşlarının sınav ve ödevlerine yardım et.

Para kazanmak istiyorum diyor.

Seni çalıştıran el altından çalıştırır. Yani yasal değil. Çocuk işçiliğine girer. Zaten bunu sallamayan adam senin işinin hakkını verir mi sence? O kadar para kazanmak istiyorsan Matematik, İngilizce falan çalış, arkadaşlarının sınav ve ödevlerine yardım et.
Dostum çocuk kendisi çalişmak istiyor, zorla değil yani?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı