16 yaşında sakal nasıl alınmalı?

615069

Decapat
Katılım
9 Ocak 2023
Mesajlar
543
16 yaşındayım. Normalde sakallarımı makine ile alıyorum ancak 2-3 güne hemen çıkıyor ve belli oluyor sevmiyorum. Jilet almadım şu anlık. Permatikle denesem bir şey olur mu? temiz bir görünüm istiyorum. Makine temiz almıyor. Ya da makine ile alıp permatikle üstünden geçsem bir şey olur mu? cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca yüzdeki kılları da nasıl almam gerek?
 
Yüzünü tahriş yapabilirsin kıl köklerinin gözükmemesini istiyorsun ama bazı insanlarda gözüküyor bazılarında gözükmüyor. Makine düzgün almıyorsa makineyı değiştirebilirsiniz. Jilet vurduğunuzda sakallarınızda gürlesme olacaktır.
 
Tüy dökücü veya ağda işe yaramaz mı?

Ağda veya tüy dökücü kullansan bile gene kıl köklerin duracaktır kıl köklerinin tamamen gitmesini istiyorsan onları lazer epilasyon ile aldıracaksın :D

Zamanla düzelir sakalın jiletle alırsan sıkıntı olmaz, ben makineyle alıyorum.

Jilet gürleştiriyor hocam bende jiletle sakalımı almıştım makineden geçince sakallarım daha da gürleşmeye başladı.
 
Ağda veya tüy dökücü kullansan bile gene kıl köklerin duracaktır kıl köklerinin tamamen gitmesini istiyorsan onları lazer epilasyon ile aldıracaksın :D
Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması. Maalesef genetik.
 
Tüy dökücü veya ağda işe yaramaz mı?

Hocam yüzünüze sakın bu ikisini de yapmayın tüy dökücü yüze sürülmez.

Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması.

Hocam 25 yaşına kadar sakal tamamlanıyor sonra değişmez çıkma biçimi jilet makine filan farkıda kalmaz.
 
Jiletle alırsan sakalların daha da belli olur. Ağda veya tüy dökücü deneme, makine ile devam et.
Makinenden memnun değilsen Philips OneBlade öneririm.
 
Fakir Glidy tıraş makinesi var onunla alıyorum da bir sürü ayarı falan var ne olduğunu bilmiyorum başlığı falan var. Acaba ben mi yanlış alıyorum? doğru ayar ne olmalı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı